Atria minced meat stick 5kg/37,5g frozen
6407800016448
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Atrian kypsät jauhelihapuikot on valmistettu suomalaisesta lihasta. Puikot sopivat osaksi ateriaa. Makunsa puikot saavat pippurin, sipulien ja paprikan makumaailmoista. Tuote on saatavana pakastetuotteena 5kg pakkauksessa.
Ainesosat
Liha 64 % (viljaporsas, nauta), vesi, peruna, mausteet (sipuli, mustapippuri, valkosipuli, maustepippuri, valkopippuri), korppujauho (VEHNÄ), perunatärkkelys, jodioitu suola, perunakuitu, dekstroosi, aromit (mm. paprika), karamellisoitu sokeri, happamuudensäätöaine E 341, rapsiöljy. Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 60 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 4 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  |
Ei sisällä allergeenia |
Kaura 
Ohra  Ruis  Speltti  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Äyriäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin | Soijapavut  |
Sisältää | Sokereita  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Maito  |
Energiasisältö (kJ) | 964  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 232  kcal |
Rasvaa | 16  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6.1  g |
Hiilihydraattia | 9.9  g |
Ravintokuitua | 1.5  g |
Proteiinia | 11  g |
Suolaa | 1.2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E341 Kalsiumfosfaatti  |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 615129 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Yhdistelmäuuni, yhdistelmäpaisto 150 C, kosteus 40%, sisälämpö +78C, 15 minuuttia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Kombinationsugn, kombinationstillagning 150°C, fukthalt 40 %, innertemperatur 78°C, 15 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |