Atria kananugget 2kg/18-20g kypsä
6407800014178
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Maukkaat paneroidut kananugetit ovat valmistettu suomalaisesta broilerinlihasta. Kananuggetit sopivat tarjottavaksi osana ateriaa tai sellaisenaan esimerkiksi dippikastikkeen ja salaatin kanssa. Atrian kananuggetit ovat laktoosittomia.
Ainesosat
Broilerinliha (58 %), vesi, korppujauho (VEHNÄJAUHO, vesi, suola, mausteet (paprika, kurkuma), hiiva, rypsiöljy), siipikarjanrasva, VEHNÄJAUHO, rypsiöljy, SOIJAPROTEIINIVALMISTE, perunakuitu, jodioitu suola, VEHNÄTÄRKKELYS, mustapippuri. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Broilerinliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 58 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Soijapavut  |
Ei sisällä allergeenia |
Kaura 
Ohra  Ruis  Speltti  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Äyriäiset  |
Sisältää |
Sokereita 
Fosfaatti  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Maito  |
Energiasisältö (kJ) | 857  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 205  kcal |
Rasvaa | 9.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.2  g |
Hiilihydraattia | 16  g |
Ravintokuitua | 1.7  g |
Proteiinia | 13  g |
Suolaa | 1.2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E500 Natriumkarbonaatti  |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Avainlippu |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 615004 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Laita nugetit GN-vuokaan. Kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 175 °C, sisälämpötila 75 °C, noin 10 minuuttia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg nuggets GN-kantin. Hetta upp med varmluftscirkulation i kombinationsugn, 175 °C, innertemperatur 75 °C, cirka 10 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |