Atria maissipaneroitu kanan paistipala 5kg/50g kypsä, pakaste
6407810017015
Atria Suomi Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Kypsät ja paneroidut kanan paistipalat ovat maukas liha ateriakokonaisuuteen. Atrian valmiiksi kypsennetyt paistipalat ovat paneroitu maissilla ja valmistettu maistuvasta suomalaisen kanan reisipalasta. Kanan paistipalat ovat saatavilla pakastettuina 5 kg suurtalouskeittiöpakkauksissa ja ne ovat tarkoitettu isoille ammattikeittiöille. Paneroidut paistipalat voidaan tarjoilla esimerkiksi keitetyn riisin, paistettujen perunoiden tai perunamuusin kanssa.
Ingredienser
Broilerin reisileike (94 %), maissirae, vesi, jodioitu suola, mustapippuri. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Broilerinliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 94 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Ei sisällä allergeenia |
Kaura 
Ohra  Ruis  Speltti  Kala  Lupiini  Maito  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Äyriäiset  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Soijapavut  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Maito  |
| Energiasisältö (kJ) | 714  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 170  kcal |
| Rasvaa | 7.8  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2  g |
| Hiilihydraattia | 7.1  g |
| Ravintokuitua | 0.4  g |
| Proteiinia | 18  g |
| Suolaa | 1.1  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Brändinimi | Atria |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 1701 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Ota paistipalat sulamaan kylmiöön vuorokausi ennen tarvetta. Laita paistipalat 1/1 65 mm GN-vuokaan. Kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla +160 °C sisälämpöön 75 °C, noin 20 minuuttia. Tai rasvakeittimessä 170 °C noin 3 minuuttia. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Låt stekbitarna tina ett dygn i kylrummet före användning. Sätt stekbitarna i en 1/1 65 mm GN-form. Hetta upp med varmluftscirkulation i kombinationsugn, 160 °C, till innertemperatur 75 °C, cirka 20 minuter. Eller i fritös 170 °C ca 3 minuter. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





