Atria maissipaneroitu kanan sisäfilee 5kg kypsä, pakaste
6407850057637
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Herkullinen maissirakeella leivitetty ja valmiiksi kypsennetty kanan kokonainen sisäfilee toimii hyvin vaikkapa lohkoperunoiden ja salsan kanssa. Broileri on suomalaista lihaa ja pakasteena myytävän tuotteen pakkauskoko on suurtalouskeittiöille sopiva 5 kg. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosat
Broilerin sisäfilee (94 %), maissirae, vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, mustapippuri. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Broilerinliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 94 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Kaura 
Ohra  Ruis  Speltti  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Äyriäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Soijapavut  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Maito  |
Energiasisältö (kJ) | 626  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 149  kcal |
Rasvaa | 3.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.5  g |
Hiilihydraattia | 7.1  g |
Ravintokuitua | 0.5  g |
Proteiinia | 21  g |
Suolaa | 1.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 5763 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Ota sisäfileet sulamaan kylmiöön vuorokausi ennen tarvetta. Laita fileet 1/1 65 mm GN-vuokaan. Kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla +160 °C sisälämpöön 75 °C, noin 20 minuuttia. Tai rasvakeittimessä 170 °C noin 3 minuuttia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Låt filéerna tina ett dygn i kylrummet före användning. Sätt filéerna i en 1/1-65 GN-form. Hetta upp med varmluftscirkulation i kombinationsugn, 160 °C, till innertemperatur 75 °C, cirka 20 minuter. Eller i fritös 170°C ca 3 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |