Atria paahdettu jauhelihapihvi 5kg/63g pakaste
6407850056548
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kypsä paahdettu jauhelihapihvi on lämmitystä vaille valmis tarjottavaksi. Pihvit on valmistettu suomalaisesta naudan- ja sianlihasta. Jauhelihapihvi sopii hampurilaisen väliin tai osaksi ateriaa. Atrian paahdetut jauhelihapihvit ovat pakastetuote 5 kg pakkauksissa.
Ainesosat
Liha 61 % (viljaporsaanliha, nauta), vesi, sipuli, SOIJAPROTEIINIVALMISTE, perunajauho, korppujauho (VEHNÄ), jodioitu suola, mausteet (sipuli, mustapippuri, maustepippuri), dekstroosi, VEHNÄKUITU, aromi, herneproteiini. Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 58 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
| Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 3 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Soijapavut  |
| Ei sisällä allergeenia |
Kaura 
Ohra  Ruis  Speltti  Kala  Lupiini  Maito  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Äyriäiset  |
| Sisältää | Sokereita  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Maito  |
| Energiasisältö (kJ) | 1038  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 250  kcal |
| Rasvaa | 18  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6.7  g |
| Hiilihydraattia | 7.9  g |
| Ravintokuitua | 1.4  g |
| Proteiinia | 14  g |
| Suolaa | 1.2  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Brändinimi | Atria |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 5654 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Laita pihvit 1/1 -65 GN-vuokaan. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla +140 °C, kosteus 60 % sisälämpöön +75 °C, noin 15 minuuttia. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg biffarna GN-kantin i stål 1/1 -65. Hetta upp med kombinationsfunktionen i kombinationsugn +140 °C, fuktighet 60 %, innertemperatur +75 °C, cirka 15 minuter. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





