Atria paahdettu kanapyörykkä 5kg/23g pakaste
6407810017176
Atria Suomi Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Atrian paahtamalla kypsennetyt kanapyörykät on valmistettu suomalaisesta broilerinlihasta. Pyöryköissä on mausteena mm. rakuunaa. Ne sopivat osaksi maukasta ateriakokonaisuutta. Kypsä kanapyörykkä on saatavana 5 kg pakkauskoossa pakasteena.
Ingredients
Broilerinliha (62 %), vesi, koneellisesti eroteltu siipikarjanliha (Suomi), SOIJAPROTEIINIVALMISTE, sipuli, korppujauho (VEHNÄ), siipikarjanrasva, rypsiöljy, jodioitu suola, perunakuitu, perunajauho, dekstroosi, mausteet (rakuuna, sarviapila, chili), happamuudensäätöaine E 300, Voimakassuolainen. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Broilerinliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 62 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Soijapavut  |
Ei sisällä allergeenia |
Kaura 
Ohra  Ruis  Speltti  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Äyriäiset  |
Sisältää | Sokereita  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Maito  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 846  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 203  kcal |
Rasvaa | 12  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3  g |
Hiilihydraattia | 5  g |
Ravintokuitua | 2  g |
Proteiinia | 17  g |
Suolaa | 1.4  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E300 Askorbiinihappo  |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 1717 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Yhdistelmäuuni, yhdistelmäpaisto 150 °C, kosteus 50 %, sisälämpötila 75 °C, noin 35 minuuttia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Kombinationsugn, kombinationstillagning 150 °C, fukthalt 50 %, innertemperatur 75 °C, cirka 35 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |