Atria paahdettu kanapyörykkä 5kg/23g pakaste
6407810017176
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Atrian paahtamalla kypsennetyt kanapyörykät on valmistettu suomalaisesta broilerinlihasta. Pyöryköissä on mausteena mm. rakuunaa. Ne sopivat osaksi maukasta ateriakokonaisuutta. Kypsä kanapyörykkä on saatavana 5 kg pakkauskoossa pakasteena.
Ainesosat
Broilerinliha (62 %), vesi, koneellisesti eroteltu siipikarjanliha (Suomi), SOIJAPROTEIINIVALMISTE, sipuli, korppujauho (VEHNÄ), siipikarjanrasva, rypsiöljy, jodioitu suola, perunakuitu, perunajauho, dekstroosi, mausteet (rakuuna, sarviapila, chili), happamuudensäätöaine E 300, Voimakassuolainen. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Broilerinliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 62 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Soijapavut  |
| Ei sisällä allergeenia |
Kaura 
Ohra  Ruis  Speltti  Kala  Lupiini  Maito  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Äyriäiset  |
| Sisältää | Sokereita  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Maito  |
| Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
| Energiasisältö (kJ) | 846  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 203  kcal |
| Rasvaa | 12  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3  g |
| Hiilihydraattia | 5  g |
| Ravintokuitua | 2  g |
| Proteiinia | 17  g |
| Suolaa | 1.4  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero | E300 Askorbiinihappo  |
| Brändinimi | Atria |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 1717 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Yhdistelmäuuni, yhdistelmäpaisto 150 °C, kosteus 50 %, sisälämpötila 75 °C, noin 35 minuuttia. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Kombinationsugn, kombinationstillagning 150 °C, fukthalt 50 %, innertemperatur 75 °C, cirka 35 minuter. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





