Atria panerad grisschnitzel av file ca5kg/ca150g frysvara
                2078667500001
                
                    Atria Suomi Oy
                
            
        
                                Myyntiyksikkö
                            
                                KG
                        
                                        ME1 koko:
                                    
                                    
                                        5 
                                        KG
                                Myydään vain täysissä myyntierissä
                            
                                        Alv-%:
                                    
                                    
                                            14.0%
                                Toimitus ja saatavuus
                
                                        Tuotetyyppi:
                                    
                                    
                                        Tilaustuote
                                
                                        Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
                                
                        Paneroitu possun fileeleike sopii tarjottavaksi maukkaan kastikkeen ja erilaisten lisukkeiden kanssa. Atria paneroitu possun fileeleike on valmistettu suomalaisesta lihasta. Possun fileeleike on valmiiksi kypsä ja sen valmistamiseen kuluu vain kuumennusaika. Atria Kypsä Paneroitu Possun Fileeleike löytyy 5 kg pakkauskoossa.
            Ainesosat
                
                        Viljaporsaan ulkofilee (61 %), korppujauho (VEHNÄJAUHO, vesi, suola, mausteet (paprika, kurkuma), hiiva, rypsiöljy), vesi, rypsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, stabilointiaine E 451, dekstroosi, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
            Tuotteen alkuperä
                | Valmistusmaa | Suomi  | 
Ainesosien alkuperät
                | Sianliha | Ainesosan määrä prosenteissa : 61  Kasvatuspaikka : Suomi  | 
Ravitsemukselliset ominaisuudet
                | Sisältää allergeenin | Gluteenia  sisältävät viljat ja -tuotteet  Vehnä  | 
| Ei sisällä allergeenia | Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Kala  Lupiini  Maito  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Äyriäiset  | 
| Saattaa sisältää allergeenin | Soijapavut  | 
| Sisältää | Sokereita  Fosfaatti  | 
| Ei sisällä | Laktoosi  Maito  | 
| Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  | 
| Energiasisältö (kJ) | 882  kJ | 
| Energiasisältö (kcal) | 210  kcal | 
| Rasvaa | 9.5  g | 
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.8  g | 
| Hiilihydraattia | 16  g | 
| Ravintokuitua | 0.7  g | 
| Proteiinia | 15  g | 
| Suolaa | 1.4  g | 
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g | 
| Lisäaineen nimi / E-numero | E415 Ksantaanikumi  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E1404 Hapetettu tärkkelys  | 
| Brändinimi | Atria | 
| Pakkausmerkintä | Avainlippu | 
| Tuoteryhmä | Pakaste | 
| Pakkaustyyppi | Pussi / kassi | 
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 6675 | 
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki | 
| Valmistusohjeet | Jäisenä: Asettele leikkeet 1/1 65 mm GN -vuokaan jäisenä limittäin. Kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 180°C sisälämpöön 75°C, n. 15 min. Tai rasvakeittimessä 160°C n. 3,5 min. Sulatus: Kylmiössä +4°C, 1 vrk. Asettele sulatetut leikkeet 1/1 65 mm GN-vuokaan limittäin. Kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 180°C sisälämpöön 75°C, n. 12 min. Tai rasvakeittimessä 170°C n. 2 min. | 
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Fryst: Lägg fryst schnitzlarna överlappande i en 1/1 65 mm GN-kantin. Hetta upp med varmluftscirkulation i kombinationsugn 180°C, till innertemperatur 75°C, cirka 15 minuter. Eller i fritös 160°C ca 3,5 minuter. Upptining: I kylrum +4 °C, 1 dygn. Lägg upptinad schnitzlarna överlappande i en 1/1 65 mm GN-kantin. Hetta upp med varmluftscirkulation i kombinationsugn 180°C, till innertemperatur 75°C, cirka 12 minuter. Eller i fritös 170°C ca 2 minuter. | 
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. | 
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. | 
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. | 
| Alin varastointilämpötila | -25 °C | 
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C | 
| Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita | 





