Atria breaded pork steak ca5kg/ca150g frozen
2078667500001
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
5
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Paneroitu possun fileeleike sopii tarjottavaksi maukkaan kastikkeen ja erilaisten lisukkeiden kanssa. Atria paneroitu possun fileeleike on valmistettu suomalaisesta lihasta. Possun fileeleike on valmiiksi kypsä ja sen valmistamiseen kuluu vain kuumennusaika. Atria Kypsä Paneroitu Possun Fileeleike löytyy 5 kg pakkauskoossa.
Ainesosat
Viljaporsaan ulkofilee (61 %), korppujauho (VEHNÄJAUHO, vesi, suola, mausteet (paprika, kurkuma), hiiva, rypsiöljy), vesi, rypsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, stabilointiaine E 451, dekstroosi, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 61 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  |
Ei sisällä allergeenia |
Kaura 
Ohra  Ruis  Speltti  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Äyriäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin | Soijapavut  |
Sisältää |
Sokereita 
Fosfaatti  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Maito  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 882  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 210  kcal |
Rasvaa | 9.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.8  g |
Hiilihydraattia | 16  g |
Ravintokuitua | 0.7  g |
Proteiinia | 15  g |
Suolaa | 1.4  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E415 Ksantaanikumi 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E1404 Hapetettu tärkkelys  |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Avainlippu |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6675 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Jäisenä: Asettele leikkeet 1/1 65 mm GN -vuokaan jäisenä limittäin. Kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 180°C sisälämpöön 75°C, n. 15 min. Tai rasvakeittimessä 160°C n. 3,5 min. Sulatus: Kylmiössä +4°C, 1 vrk. Asettele sulatetut leikkeet 1/1 65 mm GN-vuokaan limittäin. Kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 180°C sisälämpöön 75°C, n. 12 min. Tai rasvakeittimessä 170°C n. 2 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Fryst: Lägg fryst schnitzlarna överlappande i en 1/1 65 mm GN-kantin. Hetta upp med varmluftscirkulation i kombinationsugn 180°C, till innertemperatur 75°C, cirka 15 minuter. Eller i fritös 160°C ca 3,5 minuter. Upptining: I kylrum +4 °C, 1 dygn. Lägg upptinad schnitzlarna överlappande i en 1/1 65 mm GN-kantin. Hetta upp med varmluftscirkulation i kombinationsugn 180°C, till innertemperatur 75°C, cirka 12 minuter. Eller i fritös 170°C ca 2 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | DJUPFRYST. Förvaringstemperatur -18 °C eller kallare. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature -18 °C or colder. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |