Atria Sydänmerkki Perunasose 4kg
6407800024597
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Atria Sydänmerkki Perunasose sopii erilaisten kastikkeiden, lihan ja kalan lisukkeeksi. Laktoositon valmis perunasose on valmistettu suomalaisesta perunasta, laktoosittomasta kermasta ja voista. Tuote on saatavana 4 kg kuumennuksen kestävässä pakkauksessa. Sydänmerkki tuote.
Ainesosat
Peruna 76 % (Suomi), vesi, laktoositon KERMA, rypsiöljy, jodioitu suola
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Peruna |
Ainesosan määrä prosenteissa : 76 
Viljelypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Sisältää | Maitoproteiini  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 403  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 96  kcal |
Rasvaa | 4.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1  g |
Hiilihydraattia | 12  g |
Ravintokuitua | 0.8  g |
Proteiinia | 1.5  g |
Suolaa | 0.6  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 600246 |
Valmistusohjeet | Ota kalvo pois ja kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 130 asteessa, noin 45 minuuttia sisälämpöön + 75 astetta. Sekoita ja tarkista maku.Tee reikiä pintakalvoon. Kuumenna yhdistelmäuunin höyrytoiminnolla 100 asteessa, noin tunti sisälämpöön + 75 astetta. Poista kalvo, sekoita ja tarkista maku. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta bort folion. Hetta upp i kombinationsugn, kombinationstillagning 130 °C, ca. 45 minuter tills innertemperaturen är + 75 °C. Rör om och smaka av.Stick hål på folien. Hetta upp i kombinationsugn med ångkokning 100 grader i ca en timme tills innertemperaturen är +75 °C. Ta bort folion, rör om och smaka av. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |