Atria veriohukainen 2,5kg/18g
6407850056562
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Perinteinen veriohukainen sopii aterian osaksi tai sellaisenaan syötäväksi. Veriohukaiset voidaan tarjoilla mm. puolukkahillon tai majoneesipohjaisen salaatin kanssa. Atrian valmiit veriohukaiset ovat tehty Suomessa ja lämmitystä vailla valmiita. Veriohukaiset on saatavana 2,5 kg pakkauskoossa.
Ainesosat
Sian veri (49 %), RUIS- ja VEHNÄjauho, vesi, margariini (rapsiöljy, vesi, suola), jodioitu suola, mausteet (sipuli, valkopippuri, meirami), hapettumisenestoaine E 331, nostatusaine E 500, dekstroosi. Voimakassuolainen
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Sian veri |
Ainesosan määrä prosenteissa : 49 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Ruis  Vehnä  |
Ei sisällä allergeenia |
Kaura 
Ohra  Speltti  Kala  Lupiini  Laktoosi  Mantelit  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Maito 
Muna  |
Sisältää | Sokereita  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 725  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 173  kcal |
Rasvaa | 4.9  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.6  g |
Hiilihydraattia | 18  g |
Ravintokuitua | 3.9  g |
Proteiinia | 12  g |
Suolaa | 1.3  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E160a Karotenoidit 
E300 Askorbiinihappo  E330 Sitruunahappo  E331 Natriumsitraatti  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E500 Natriumkarbonaatti  |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 5656 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Yhdistelmäpaisto 140 °C, n. 20 minuuttia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Kombinationstillagning 140 °C, ca 20 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |