Feelia burgundinpata 3kg
6430031895735
Feelia Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Valmis ranskalaistyylinen lihapata, vakuumipakkaus. Maidoton, gluteeniton.
Ainesosat
Suomalainen naudanliha 40 %, porkkana, sipuli, pekoni [suomalainen sianliha, vesi, suola, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E316), säilöntäaine (E250)], kastikepohja [lihaliemi (vesi, naudan luut, lipstikka, laakerinlehti), sipuli, porkkana, tomaattipyre, palsternakka, karamellisoitu sokeri, rakuuna, timjami, lipstikka, basilika, mustapippuri, valkopippuri, suola, muunnettu tärkkelys (maissi)], vesi, punaviinietikka [punaviinietikka, väkiviinaetikka (sis. SULFIITTEJA)], muunnettu perunatärkkelys, valkosipuli, jodioitu suola, tomaattimurska, tomaattipyree, sokeri, sokerikulööri, mustapippuri, timjami, rosmariini.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 40 
Teurastuspaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  |
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Teurastuspaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Rikkidioksidi ja sulfiitit  |
Ei sisällä |
Maito 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 492  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 118  kcal |
Rasvaa | 6.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.9  g |
Hiilihydraattia | 3.7  g |
Ravintokuitua | 1  g |
Proteiinia | 11.2  g |
Suolaa | 1.09  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E316 Natriumerytorbaatti  E250 Natriumnitriitti  |
Brändinimi | Feelia |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 8230 |
Valmistustapa | Lämmitettävä |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Valmistus kattilassa tai padassa: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja kuumenna välillä sekoittaen kattilan pohjaa myöten. Valmistus yhdistelmäuunissa: Tyhjennä pussin sisältö GN 1/1 65 mm uunivuokaan ja kuumenna 30‒50 % höyrypaistolla +150 °C noin 15 minuuttia. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillredning i kastrull eller gryta: Töm påsens innehåll i kastrullen och värm upp medan du tidvis rör om ända från bottnen. Tillredning i kombiugn: Töm påsens innehåll i en GN 1/1 65 mm ugnsform och värm med 30‒50 procent av värmen från ångkokningsfunktionen i +150 °C i ungefär 15 minuter. Uppvärmningstiderna är riktgivande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |