Feelia F Liha-juurespata 3kg
6430031897326
Feelia Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
4
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ingredienser
Vesi, suomalainen naudanliha (25 %), laktoositon kasvirasvasekoite [rasvaton MAITO (Suomi), vesi, rapsiöljy, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, emulgointiaine (E472e), aromi, väri (E160a)], oranssi porkkana (6 %), keltainen porkkana (6 %), sipuli, muunnettu perunatärkkelys, soijakastike (vesi, SOIJAproteiinihydrolysaatti, suola), tomaattipyree, lihaliemijauhe (maltodekstriini, suola, liha- aromi, sipuli, sokeri), suola, paprikajauhe, mustapippuri, rakuuna, kirveli
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  |
Kerma |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Maito 
Soijapavut  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 318  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 76  kcal |
Rasvaa | 3.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.9  g |
Hiilihydraattia | 4.5  g |
Ravintokuitua | 0.5  g |
Proteiinia | 5.9  g |
Suolaa | 0.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit 
E160a Karotenoidit  |
Brändinimi | Feelia F |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | B8047 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Valmistus kattilassa tai padassa: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja kuumenna välillä sekoittaen kattilan pohjaa myöten. Yhdistelmäuunissa: Aseta vakuumispussi ritilän tai reikävuuan päällä yhdistelmäuuniin ja kuumenna höyrytoiminnolla +100 °C noin 15–20 minuuttia. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillredning i kastrull eller gryta: Töm påsens innehåll i kastrullen och värm upp medan du tidvis rör om ända från bottnen. I kombiugn: Lägg vakuumförpackningen på gallret eller i en perforerad kantin i kombiugnen och värm upp med ångkokningsfunktionen i +100 °C i ungefär 15–20 minuter. Uppvärmningstiderna är riktgivande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja viileässä +2 – +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |