Feelia F+ linssikastike 3kg
6438516007772
Feelia Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
4
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Ingredients
Gluteeniton kauravalmiste [kaurapohja (vesi, gluteeniton KAURA), rypsiöljy, stabilointi- ja emulgointiaineseos (E1442, E412, E472e), muunnettu tapioka- ja maissitärkkelys, stabilointiaine (E331)], vesi, tomaattimurska, punainen linssi (8 %), esikypsennetty sipuli (sipuli, rypsiöljy), rapsiöljy, tomaattipyree, sitruunamehu, kookoskerma (kookosuute, vesi), suola, sokeri, muunnettu perunatärkkelys, valkosipulimurska, inkiväärirouhe, väkiviinaetikka, chilirouhe, juustokumina, sipulijauhe, valkosipulijauhe, kurkuma, korianteri, inkiväärijauhe, paprikajauhe, oregano, kumina, cayennepippuri, timjami, mustapippuri.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Kaura 
Palkokasvit  |
Ei sisällä allergeenia |
Maito 
Porkkana  Maissi  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Ei sisällä |
Maito 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 546  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 131  kcal |
Rasvaa | 8.4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.9  g |
Hiilihydraattia | 9.9  g |
Ravintokuitua | 1.8  g |
Proteiinia | 3  g |
Suolaa | 0.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E1442 Hydroksipropyyliditärkkelysfosfaatti 
E412 Guarkumi  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
Brändinimi | Feelia F |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | B8903 |
Valmistustapa | Lämmitettävä |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Kattilassa tai padassa: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja kuumenna välillä sekoittaen kattilan pohjaa myöten. Yhdistelmäuunissa: Aseta vakuumipussi ritilän tai reikävuoan päällä yhdistelmäuuniin ja kuumenna höyrytoiminnolla +100 °C noin 30-40 minuuttia. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | I kastrull eller gryta: Töm påsens innehåll i kastrullen och värm upp medan du tidvis rör om ända från bottnen. I kombiugn: Lägg vakuumförpackningen på gallret eller i en perforerad kantin i kombiugnen och värm upp med ångkokningsfunktionen i +100 °C i ungefär 30-40 minuter. Uppvärmningstiderna är riktgivande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |