Feelia F+ linssås 3kg
6438516007772
Feelia Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Gluteeniton kauravalmiste [kaurapohja (vesi, gluteeniton KAURA), rypsiöljy, stabilointi- ja emulgointiaineseos (E1442, E412, E472e), muunnettu tapioka- ja maissitärkkelys, stabilointiaine (E331)], vesi, tomaattimurska, punainen linssi (8 %), esikypsennetty sipuli (sipuli, rypsiöljy), rapsiöljy, tomaattipyree, sitruunamehu, kookoskerma (kookosuute, vesi), suola, sokeri, muunnettu perunatärkkelys, valkosipulimurska, inkiväärirouhe, väkiviinaetikka, chilirouhe, juustokumina, sipulijauhe, valkosipulijauhe, kurkuma, korianteri, inkiväärijauhe, paprikajauhe, oregano, kumina, cayennepippuri, timjami, mustapippuri.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Kaura  |
Ei sisällä allergeenia |
Maito 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Ei sisällä |
Maito 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 546  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 131  kcal |
Rasvaa | 8.4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.9  g |
Hiilihydraattia | 9.9  g |
Ravintokuitua | 1.8  g |
Proteiinia | 3  g |
Suolaa | 0.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E1442 Hydroksipropyyliditärkkelysfosfaatti 
E412 Guarkumi  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
Brändinimi | Feelia F |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | B8903 |
Valmistustapa | Lämmitettävä |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Kattilassa tai padassa: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja kuumenna välillä sekoittaen kattilan pohjaa myöten. Yhdistelmäuunissa: Aseta vakuumipussi ritilän tai reikävuoan päällä yhdistelmäuuniin ja kuumenna höyrytoiminnolla +100 °C noin 30-40 minuuttia. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | I kastrull eller gryta: Töm påsens innehåll i kastrullen och värm upp medan du tidvis rör om ända från bottnen. I kombiugn: Lägg vakuumförpackningen på gallret eller i en perforerad kantin i kombiugnen och värm upp med ångkokningsfunktionen i +100 °C i ungefär 30-40 minuter. Uppvärmningstiderna är riktgivande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |