
Feelia F Possukastike 3kg
6430031897401
Feelia Oy
Asiakastoive
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Valmis porsaanlihakastike. Vakuumiin pakattu. Laktoositon, gluteeniton.
Ainesosat
Vesi, suomalainen porsaanlihasuikale (30 %) [porsaan liha, vesi, suola, happamuudensäätöaine (E326), hapettumisenestoaine (E331), kasvikuitu (psyllium), sakeuttamisaine (E415)], laktoositon kasvirasvasekoite [rasvaton MAITO (Suomi), vesi, rapsiöljy, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, emulgointiaine (E472e), aromi, väri (E160a)], sipuli, tomaattipyree, sinappi [vesi, SINAPINSIEMENET, sokeri, happamuudensäätöaine (E260), suola], muunnettu perunatärkkelys, lihaliemijauhe (maltodekstriini, suola, liha-aromi, sipuli, sokeri), jodioitu suola, sokerikulööri, maustepippuri.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Porsaan liha |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Sinappi 
Maito  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 334  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 80  kcal |
Rasvaa | 5.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.2  g |
Hiilihydraattia | 4.4  g |
Ravintokuitua | 0.2  g |
Proteiinia | 3.9  g |
Suolaa | 0.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E326 Kaliumlaktaatti 
E331 Natriumsitraatti  E415 Ksantaanikumi  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E160a Karotenoidit  E260 Etikkahappo  E150a Sokerikulööri  |
Brändinimi | Feelia F |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | B8052 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Valmistus kattilassa tai padassa: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja kuumenna välillä sekoittaen kattilan pohjaa myöten. Valmistus yhdistelmäuunissa: Aseta vakuumipussi ritilän tai reikävuoan päällä yhdistelmäuuniin ja kuumenna höyrytoiminnolla +100°C noin 15–20 minuuttia. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillredning i kastrull eller gryta: Töm påsens innehåll i kastrullen och värm upp medan du tidvis rör om ända från bottnen. Tillredning i kombiugn: Lägg vakuumförpackningen på gallret eller i en perforerad kantin i kombiugnen och värm upp med ångkokningsfunktionen i +100°C i ungefär 15–20 minuter. Uppvärmningstiderna är riktgivande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja viileässä +2 - +6°C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6°C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store dry and cool +2 - +6°C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |