Feelia Kolmen pippurin kastike 1,5kg
6438516011304
Feelia Oy
Asiakastoive
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Valmis, vakuumiin pakattu pippurikastike. Laktoositon, gluteeniton.
Ainesosat
Laktoositon kasvirasvasekoite [rasvaton maito (Suomi), vesi, rapsiöljy, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, emulgointiaine (E472e), aromi, väri (E160a)]], vesi, laktoositon KERMA (Suomi), kastikepohja [glukoosisiirappi, maissitärkkelys, palmurasva, suola, aromi, tomaatti, fariinisokeri, väriaine (E150c), hiivauute, maltodekstriini, sipuli, happo (E330)], muunnettu tärkkelys, sokeri, mustapippuri, rosépippuri, lihaliemijauhe (maltodekstriini, suola, liha-aromi, sipuli, sokeri), viherpippuri
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Kerma |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 740  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 18  kcal |
Rasvaa | 15  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 5.8  g |
Hiilihydraattia | 9.4  g |
Ravintokuitua | 0.2  g |
Proteiinia | 1.4  g |
Suolaa | 1.6  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit 
E466 Karboksimetyyliselluloosa (CMC), natriumkarboksimetyyliselluloosa  E460 Mikrokiteinen selluloosa  E407 Karrageeni  E150c Ammoniummenetelmän sokerikulööri  E330 Sitruunahappo  |
Brändinimi | Feelia |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | B8402 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Liedellä: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja kuumenna noin 15 minuuttia välillä sekoittaen kattilan pohjaa myöten. Yhdistelmäuunissa: Aseta vakuumipussi ritilän tai reikävuoan päällä yhdistelmäuuniin ja kuumenna höyrytoiminnolla +100 °C noin 15–20 minuuttia. Lämmitysajat ovat ohjeellisia |
Valmistusohjeet (ruotsi) | På spisen: Töm påsens innehåll i kastrullen och hetta upp ungefär 15 minuter, rör om till botten ibland. I kombiugn: sätt påsen på halster/hålform och hetta upp med ångkokningsfunktion i +100 °C ungefär 15-20 minuter. Uppvärmningstiderna är riktgivande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store dry and cool +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |