Feelia Cold Smoked Salmon Soup 3kg
6430031898002
Feelia Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kypsä keittoainesseos maukkaan kylmäsavulohikeiton valmistamiseksi. Vakuumipakkaus. Maidoton, gluteeniton.
Ainesosat
Peruna, LOHI tai KIRJOLOHI 15 % (Suomi, Ruotsi tai Norja), kylmäsavustettu kirjolohi 7 % [KIRJOLOHI (Suomi, Ruotsi tai Norja), suola, happamuudensäätöaineet (E326, E262)], sipuli, purjo, jodioitu suola, maustepippuri. Saattaa sisältää ruotoja
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Lohi |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Kasvatuspaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Ruotsi  Kasvatuspaikka : Norja  |
Kylmäsavustettu kirjolohi |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Kasvatuspaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Ruotsi  Kasvatuspaikka : Norja  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Kala 
Lohi  |
Ei sisällä |
Maito 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 368  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 88  kcal |
Rasvaa | 5.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.3  g |
Hiilihydraattia | 6  g |
Ravintokuitua | 0.5  g |
Proteiinia | 3.5  g |
Suolaa | 0.8  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E326 Kaliumlaktaatti 
E262 Natriumasetaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Feelia |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | B8096 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Kattilassa tai padassa: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja lisää 2 litraa nestettä (1,5 l vesi ja 0,5 l kerma). Kuumenna kiehuvaksi. Yhdistelmäuunissa: Tyhjennä pussin sisältö GN ½ 150 mm uunivuokaan ja lisää 2 l nestettä (1,5 l vesi ja 0,5 l kerma). Kuumenna uunin höyrytoiminnolla +100°C noin 30 min. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | I kastrull eller gryta: Töm påsens innehåll i kastrullen och tillsätt 2 l vätska (1,5 l vatten och 0,5 l grädde). Koka upp. I kombiugn: Töm påsens innehåll i en GN ½ 150 mm ugnsform och tillsätt 2 l vätska (1,5 l vatten och 0,5 l grädde). Värm upp med ugnens ångfunktionen +100 °C cirka 30 minuter. Uppvärmningstiderna är riktgivande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store dry and cool +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |