Feelia lohikeittoaines 3kg
6430031895056
Feelia Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kypsä nesteetön ainesseos maukkaan lohikeiton valmistamiseksi, vakuumipakkaus. Maidoton, gluteeniton. Keitto ei sisällä lientä. Keiton valmistusvaiheessa yhtä pakkausta kohden lisätään nestettä 2 l (esim.1½ l vettä ja ½ l kermaa), jolloin valmiin keiton määrä on 5 l.
Ainesosat
Peruna, LOHI tai KIRJOLOHI 23 % (Norja, Ruotsi tai Suomi), sipuli, purjo, jodioitu suola, maustepippuri. Valmiin keiton lohipitoisuus 14 %. Saattaa sisältää ruotoja
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa |
Suomi 
Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Lohi tai kirjolohi |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Kasvatuspaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Ruotsi  Kasvatuspaikka : Norja  |
| Lohi tai kirjolohi |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Kasvatuspaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Ruotsi  Kasvatuspaikka : Norja  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin | Kala  |
| Ei sisällä |
Maito 
Gluteeni  |
| Energiasisältö (kJ) | 379  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 91  kcal |
| Rasvaa | 5.7  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.3  g |
| Hiilihydraattia | 6.1  g |
| Ravintokuitua | 0.5  g |
| Proteiinia | 3.6  g |
| Suolaa | 0.7  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Feelia |
| Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | B8013 |
| Valmistustapa | Lämmitettävä |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Liedellä: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja lisää 2 litraa nestettä (esimerkiksi 1,5 l vettä ja 0,5 l kermaa). Kuumenna noin 20 minuuttia kiehuvaksi välillä sekoittaen. Yhdistelmäuunissa: Tyhjennä pussin sisältö GN ½ 150 mm uunivuokaan ja lisää 2 l nestettä (esimerkiksi 1,5 l vettä ja 0,5 l kermaa). Kuumenna uunin höyrytoiminnolla +100 °C noin 30-40 min välillä sekoittaen. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | På spisen: Töm påsens innehåll i kastrullen och tillsätt 2 liter vätska (t.ex. 1,5 l vatten och 0,5 l grädde). Hetta upp på mild temperatur ungefär 20 minuter, rör om ibland. I kombiugn: Töm påsen i en ugnsform och tillsätt 2 liter vätska (t.ex. 1,5 l vatten och 0,5 l grädde). Hetta upp med ångkokningsfunktion i +100 °C ungefär 30-40 minuter, rör om ibland. Uppvärmningstiderna är riktgivande. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store dry and cool +2 - +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
| Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |





