Feelia lohikeittoaines 3kg
6430031895056
Feelia Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kypsä nesteetön ainesseos maukkaan lohikeiton valmistamiseksi, vakuumipakkaus. Maidoton, gluteeniton. Keitto ei sisällä lientä. Keiton valmistusvaiheessa yhtä pakkausta kohden lisätään nestettä 2 l (esim.1½ l vettä ja ½ l kermaa), jolloin valmiin keiton määrä on 5 l.
Ainesosat
Peruna, LOHI tai KIRJOLOHI 23 % (Norja, Ruotsi tai Suomi), sipuli, purjo, jodioitu suola, maustepippuri. Valmiin keiton lohipitoisuus 14 %. Saattaa sisältää ruotoja
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Suomi 
Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Lohi tai kirjolohi |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Kasvatuspaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Ruotsi  Kasvatuspaikka : Norja  |
Lohi tai kirjolohi |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Kasvatuspaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Ruotsi  Kasvatuspaikka : Norja  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Kala  |
Ei sisällä |
Maito 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 379  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 91  kcal |
Rasvaa | 5.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.3  g |
Hiilihydraattia | 6.1  g |
Ravintokuitua | 0.5  g |
Proteiinia | 3.6  g |
Suolaa | 0.7  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Feelia |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | B8013 |
Valmistustapa | Lämmitettävä |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Liedellä: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja lisää 2 litraa nestettä (esimerkiksi 1,5 l vettä ja 0,5 l kermaa). Kuumenna noin 20 minuuttia kiehuvaksi välillä sekoittaen. Yhdistelmäuunissa: Tyhjennä pussin sisältö GN ½ 150 mm uunivuokaan ja lisää 2 l nestettä (esimerkiksi 1,5 l vettä ja 0,5 l kermaa). Kuumenna uunin höyrytoiminnolla +100 °C noin 30-40 min välillä sekoittaen. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | På spisen: Töm påsens innehåll i kastrullen och tillsätt 2 liter vätska (t.ex. 1,5 l vatten och 0,5 l grädde). Hetta upp på mild temperatur ungefär 20 minuter, rör om ibland. I kombiugn: Töm påsen i en ugnsform och tillsätt 2 liter vätska (t.ex. 1,5 l vatten och 0,5 l grädde). Hetta upp med ångkokningsfunktion i +100 °C ungefär 30-40 minuter, rör om ibland. Uppvärmningstiderna är riktgivande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store dry and cool +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |