Feelia Laxgryta 2,5kg
6438516005648
Feelia Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Valmis, vakuumiin pakattu mureketyyppinen lohivuoka (GN-mitoitettu). Laktoositon, gluteeniton.
Ainesosat
LOHI tai KIRJOLOHI (Norja, Ruotsi tai Suomi) 50 %, vesi, laktoositon KERMA (Suomi), perunahiutale (Suomi), purjosipuli, muunnettu perunatärkkelys, kalaliemijauhe [maltodekstriini, suola, KALAJAUHO (turska), kasvirasva, hiivauute, sipulijauhe, sokeri, sitruunamehujauhe, aromi], sitruunamehutiiviste, rapsiöljy, umami [suola, maltodekstriini, hiivauute, palmurasva, sipulijauhe, mausteet ja yrtit (mm. valkosipuli, laakerinlehti), voitatti, mausteuute], jodioitu suola, tilli, mustapippuri. Saattaa sisältää ruotoja
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
| Lohi |
Ainesosan määrä prosenteissa : 50 
Kasvatuspaikka : Norja  Kasvatuspaikka : Ruotsi  Kasvatuspaikka : Suomi  |
| Kerma |
Ainesosan määrä prosenteissa : 7 
Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Kala 
Maito  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
| Energiasisältö (kJ) | 626  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 150  kcal |
| Rasvaa | 9.9  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.8  g |
| Hiilihydraattia | 5.1  g |
| Ravintokuitua | 0.4  g |
| Proteiinia | 10  g |
| Suolaa | 0.75  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Brändinimi | Feelia |
| Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | B8855 |
| Käsittelyohjeet | Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Tyhjennä pussin sisältö GN ½ 65 mm voideltuun uunivuokaan, tasoita pinta ja paista uunin kiertoilmatoiminnolla +200 °C n. 20 minuuttia. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Töm påsens innehåll i en GN ½ 65 mm smord ugnsform, jämna ut ytan och grädda med ugnens varmluftfunktion i +200 °C i ungefär 20 minuter. Uppvärmningstiderna är riktgivande. |
| Tarjoiluehdotukset (suomi) |
Tarjoiluehdotus vuoan valmistukseen gratiinikastikkeen kanssa: levitä vuokaan ruoan pinnalle juustoista Feelia gratiinikastiketta 1
5 kg ja paista +200 °C noin 30 minuuttia kunnes pinta saa väriä. Riittoisuus: yksi gratiinikastikepakkaus riittää kahden lohivuokapakkauksen viimeistelyyn GN 1/1 65 mm vuoassa. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytettävä kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage in a dry and cool place +2 - +6 °C |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
| Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |





