Findus Dagens MSC fish chips 340g djupfryst
7310500187440
Findus Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
8
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Onko mitään niin brittiläistä ateriaa kuin fish & chips sanomalehteen käärittynä? Tämä DAGENS-ateria on sanomalehteä vaille klassikko. Kala on MSC-merkitty ja sen paneroinnissa on käytetty riisi- ja kikhernejauhoja. Paneroidun kalan lisäksi ateria sisältää ranskalaisia, kermaista aiolia ja herkullisia herneitä. Enjoy your meal, mate!
Ainesosat
Ranskanperunat 41 %: Peruna, auringonkukkaöljy, rypälesokeri. Paneroitu kala 22 %: Paloista yhdistetty kultakuore* (KALA) (*Argentina silus*), rapsiöljy, tärkkelys (herne, maissi, peruna), vesi, suola, riisijauho, kikhernejauho, maissijauho, rypälesokeri, sipulijauhe, valkopippuri, paprikajauhe, pippuriuute. Aiolikastike 19 %: Vesi, kerma (MAITO), rapsiöljy, maissitärkkelys, MUNANKELTUAINEN, DIJONINSINAPPI (vesi, SINAPINSIEMEN, viinietikka, suola), valkosipuli, sitruunanmehu, suola, viinietikka, sakeuttamisaineet (johanneksenleipäpuujauho, guarkumijauho), mustapippuri, kurkuma. Herne 18 %. Ateria sisältää 13 % kultakuoretta ja 60 grammaa kasviksia. *Pyydetty koilliselta Atlantilta. Tuote saattaa sisältää ruotoja.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Espanja  |
Pyyntitapa | Pyydysryhmä: Troolit  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Maito 
Kala  Muna  Sinappi  |
Energiasisältö (kJ) | 823  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 197  kcal |
Rasvaa | 11  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.8  g |
Hiilihydraattia | 18  g |
Ravintokuitua | 2.7  g |
Proteiinia | 5.2  g |
Suolaa | 0.53  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E410 Johanneksenleipäpuujauhe 
E412 Guarkumi  |
Brändinimi | Findus |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 96020369 |
Valmistustapa | Lämmitettävä |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Annosten määrä pakkauksessa | 1 |
Valmistusohjeet | MIKRO (750/800W) 1. Poista muovikalvo ja kuumenna jäistä ateriaa 6-8 minuuttia. 2. Anna lämmön tasaantua muutama minuutti ennen tarjoilua. Tarkista haarukalla, että kala on kypsää. KIERTOILMAUUNI 150ºC 1. Jätä pakkauksen muovikalvo paikoilleen ja aseta jäinen ateria uunin keskiosaan ritilälle. 2. Kuumenna 40-45 minuuttia. Anna lämmön tasaantua muutama minuutti ennen tarjoilua. Tarkista haarukalla, että kala on kypsää. UUNI 175ºC 1. Jätä pakkauksen muovikalvo paikoilleen ja aseta jäinen ateria uunin keskiosaan ritilälle 2. Kuumenna 40-45 minuuttia. Anna lämmön tasaantua muutama minuutti ennen tarjoilua. Tarkista haarukalla, että kala on kypsää. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | MIKRO (750/800W) 1. Drag av plastfolien och värm maträtten i 6-8 minuter. 2. Låt stå någon minut innan du serverar. Känn efter med en gaffel så att fisken är färdig. VARMLUFTSUGN 150ºC 1. Låt plastfolien sitta kvar och sätt in maträtten på ett galler mitt i ugnen. 2. Värm i 40-45 minuter. Låt stå någon minut innan du serverar. Känn efter med en gaffel så att fisken är färdig. UGN 175ºC 1. Låt plastfolien sitta kvar och sätt in maträtten på ett galler mitt i ugnen. 2. Värm i 40-45 minuter. Låt stå någon minut innan du serverar. Känn efter med en gaffel så att fisken är färdig. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakastimessa (-18°C tai kylmemmässä), katso päiväysmerkintä. Säilytettävä pakastettuna. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fyst. Bör ej frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | In the freezer (-18 ° C or colder), see date imprint. Store frozen. Do not re-freeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |