Kariniemen kananpojan nuggetit 200g
6409100024628
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kariniemen paneroitu kypsä nugget on valmistettu suomalaisesta broilerinlihasta. Herkullista sellaisenaan tai dippien kera!
Ainesosat
Suomalainen broilerinliha (57 %), KORPPUJAUHO (VEHNÄ), vesi, suomalainen broilerin nahka, suomalainen kalkkunanliha, rypsiöljy, SOIJAproteiini, jodioitu suola, mausteet (mm. kurkuma, korianteri, inkivääri, cayenne, mustapippuri), aromit. Lihapitoisuus 70 %. Laktoositon. Runsasproteiininen.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Soijapavut  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 990  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 240  kcal |
Rasvaa | 11  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3  g |
Hiilihydraattia | 17  g |
Proteiinia | 17  g |
Suolaa | 1.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Kariniemen |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 2462 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Kuumennus: Paistinpannulla: Tyhjennä pakkauksen sisältö pannulle. Kuumenna miedolla lämmöllä n. 10 min välillä käännellen. Uunissa: Tyhjennä pakkauksen sisältö uunivuokaan. Lämmitä nuggetteja 200 °C:ssa noin 10 minuuttia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Uppvärmning: I stekpanna: Töm förpackningens innehåll i en stekpanna. Uppvärm på svag värme ca 10 min. Vänd på dem då och då. I ugn: Töm förpackningens innehåll i ugnsform. Uppvärm nugget max i 200°C ca 10 min. |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |