Kymppi kålrotslådamassa 2kg råfryst
6420260862059
Kymppi-Maukkaat Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
2
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kymppi Lanttulaatikko sose valmistetaan suomalaisesta lantusta. Raakapakaste on käyttövalmista sosetta perinteisen lanttulaatikon valmistukseen. Miedosti maustettu sose on hyvä perusmassa, jota voi maustaa lisäämällä kermaa tai mausteita. Valmiiksi maustettu massa sopii esim. kasvispihveihin ja juuresleivontaa. Sulatuksen jälkeen kypsennettävä tuote. Tuote on gluteeniton ja vegaaninen.
Ainesosat
Lanttu (Suomi), vesi, siirappi, rypsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, sokeri, suola, maustepippuriuute.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Maito 
Muna  Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Äyriäiset  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  Maito  Munia  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 308  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 73  kcal |
Rasvaa | 2.8  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.2  g |
Hiilihydraattia | 11  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 7.8  g |
Ravintokuitua | 1.3  g |
Proteiinia | 0.7  g |
Suolaa | 0.6  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Kymppi |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Kääritty |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 86207 |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Kuori pakkaus jäisen massan ympäriltä ja laita massa sulamaan astiaan. TAI: Tee jäiseen pakkaukseen viilto ja laita pakkaus sulamaan laakeaan astiaan (nestettä voi valua sulatessa)Anna sulaa jääkaapissa n. 1-2 vrk. Avaa pakkaus kokonaan paistoastiaan. Laita sulanut massa yhteen suureen tai muutamiin pieniin paistovuokiin. Halutessasi kuvioi laatikon pinta painelemalla siihen lusikalla "aaltoja". Voit ripotella pintaan korppujauhoja. Ennen paistoa voit lisämaustaa massaa esim. kermalla, siirapilla ja haluamillasi mausteilla. Paista +175 - +200 °C n. 1-1,5 h. Jos teet pienempiä vuokia, uunin lämpötilaa voi laskea +175°C. HUOM! Paisto-ohjeet ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Skala av förpackningen runt den frusna massan och sätt massan i ett kärl för att tina. ELLER: Gör ett snitt i den frusna förpackningen och sätt den i ettflatt kärl för att tina (det kan rinna ut vätska under upptiningen) låt tina i kylskåp i ca 1-2 dygn. Töm förpackningen helt i en ugnsform. Sätt den upptinade massan i en stor eller några mindre stekformar. Om du vill kan du göra vågor på lådans yta med en sked. Du kan även beströ ytan på lådan t.ex. grädd, sirap och kryddor enligt eget önskemål. Grädd i ugnen i +175 - +200°C ca 1-1,5 timmar. Om du använder mindre stekformar kan ugnstemperaturen sänkas till +175°C. OBS! Gräddningstemperaturer är enbart rådgivande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys pakasteena. Säilyy -18 °C:ssa ilmoitettuun parasta ennen -päivämäärään asti. Säilyy sulaneena alle +6 °C:ssa enintään 4 vrk. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring som fryst. Håller sig i -18 °C fram till det angivna bäst före -datumet. Står sig upptinad i under +6 °C i högst 4 dygn. Får inte frysas ner igen efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage as frozen. At -18 °C lasts until the stated best before date. Once thawed, lasts for 4 days under +6 °C. Do not refreeze after thawing. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avainsanat (suomi) |
jouluruoka
perinteinen joululaatikko kasvissose |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |