Mondo Fresco Flammkuchen juusto-pepperonipaprika 10x300g pakaste
4016645380427
Mondo Fresco Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Flammkuchen-liekeissä paistettu! Herkullinen Flammkuchen, jossa täytteet valmiina. Pohja on erityisen ohut ja rapea ja sopii sormin syötäväksi.
Ainesosat
Ranskankerma (MAITO, suola, pippuri)(42%), salaattijuusto (19%) (pastöroitu MAITO, suola, hapate, mikrobinen juoksute), VEHNÄjauho, vesi, pepperonipaprika (4,5%) (mieto pepperonipaprika, vesi, suola, happamuudensäätöaine: E330, etikka, säilöntäaine: E211, hapettumisenestoaine: E224), rapsiöljy, hiiva, ruokasuola, sokeri, persilja. Voimakassuolainen.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Saksa  |
Ainesosien alkuperät
| Ranskankerma | Ainesosan määrä prosenteissa : 42  |
| Pepperonipaprika | Ainesosan määrä prosenteissa : 4.5  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Maito 
Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  |
| Vähän | Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) | 1076  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 257  kcal |
| Rasvaa | 13.9  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.6  g |
| Hiilihydraattia | 24.6  g |
| Proteiinia | 8.4  g |
| Suolaa | 1.81  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.75  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E330 Sitruunahappo 
E211 Natriumbentsoaatti  E224 Kaliumdisulfiitti  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Saksa |
| Brändinimi | Mondo Fresco |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 1070 |
| Valmistustapa | Paistettu |
| Käsittelyohjeet |
Pinottava
Käsiteltävä varoen Pakaste |
| Valmistusohjeet | Valmistusohje: Paista jäisiä Flammkucheneita esilämmitetyssä uunissa 250°C noin 6-7 minuuttia. Parhaan tuloksen saat, kun käytät paistoalustana pizzakiveä tai vastaavaa. Huomioithan, että paistoaika vaihtelee uunin tehon mukaan. Säilytys + 6 asteessa max. 7 vuorokautta. Ei saa jäädyttää uudelleen! |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagningsanvisning:Värm djupfryst Flammkuchen i ugnen på 250°C ca. 6-7 min. Obs! Baktiden varierar efter ugn. Man får bäst resultat när man använder pizzasten eller motsvarande. Förvaring upptinad vid +6 grad i 7 dagar. Tinad produkt får ej omfrysas! |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys -18 °C, säilyy jääkaappilämpötilassa (max +6 °C) 7 vrk |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras -18 °C, kan förvara i kylskåp (max +6 °C) i 7 dagar |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store at -18 °C, can be stored in fridge (max +6 °C) for 7 days |
| Alin varastointilämpötila | -24 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
| Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |





