Mummon Makkaraperunat 500g pakaste
6430028234271
Pohjolan Peruna Oy
Asiakastoive
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
20
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Yhdistimme kaksi suomalaista suosikkia: Mummon poimutetut ranskanperunat ja Atrian Punaisen lenkin. Helppo ja nopea vaihtoehto arkeen ja illanistujaisiin. Mummon Makkaraperunat; täydellinen tuote herkkuhetkiin!
Ainesosat
Ranskanperuna 71 % (suomalainen peruna 67 %, kasviöljy (rapsi, rypsi), makkarakuutio 29% (viljaporsaanliha, vesi, perunatärkkelys, silava, naudanliha, koneellisesti eroteltu viljaporsaanliha (Suomi), kamara, jodioitu suola, naudan sidekudosproteiini, perunakuitu, stabilointiaine E 450, naudan rasva, dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine E 301, mausteet (korianteri, inkivääri, valkopippuri, fenkoli}, säilöntäaine natriumnitriitti, aromit (mm. paprika). Viljaporsaan ja naudanlihan alkuperä Suomi. Lihapitoisuus 12 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 16 %. Suola 0,6 %.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 800  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 191  kcal |
Rasvaa | 10  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.6  g |
Hiilihydraattia | 20.4  g |
Proteiinia | 3.8  g |
Suolaa | 0.6  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E301 Natriumaskorbaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Mummon |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6427 |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste Lämmönherkkä |
Valmistusohjeet | Valmistus uunissa: Kuumenna uuni 220 asteeseen. Levitä makkaraperunat jäisinä uunipellille ohueksi kerrokseksi. Kypsennä välillä sekoittaen noin 15-18 minuuttia tai kunnes makkaraperunoiden pinta on saanut kauniin värin. Mausta suolalla ja tarjoa välittömästi. Valmistus friteerauskeittimellä: Paista makkaraperunat 175 asteessa kahdessa erässä noin 2-3 minuuttia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Bredeningsanvisning i ugn: Värm ungen till 220 grader. Bred ut påsens innehåll ur frysan på en ugnsplåt. Ställ plåten i ugnen och grädda ca. 15-18 minuter eller tills potatisen och korvbitarna är vackert bruna. Krydda enligt egen smak och servera genast. Bredeningsanvisning i fritös: Fritera i små doser i 175 grader 2-3 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakastimessa (-18 °C tai kylmempi), parasta ennen -päiväykseen saakka. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | I frystemperatur (-18 °C eller kallare), se bäst före datum. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | In freezer (-18 °C or colder), see the best before date. |
Alin varastointilämpötila | -20 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |