
Pro Perunamuusi 3000g
6405304004480
Oy Snellman Ab
Uutuus
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Uudistettu PRO-sarjan perunamuusi on entistäkin parempi – nostimme perunan osuutta ja yksinkertaistimme reseptiä. Ainesosaluettelo on lyhyt ja selkeä, aivan kuten itse tehdyssä muusissa. Käytämme muusissamme suomalaista perunaa ja maitoa, ja kiinnitämme erityistä huomiota rasvan laatuun sekä suolan määrään
Ainesosat
Peruna 70 % (Suomi), suomalainen MAITO, suomalainen VOI, jodioitu suola.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Peruna | Ainesosan määrä prosenteissa : 70.26  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin | Maito  |
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Rikkidioksidi ja sulfiitit  Kala  Nilviäiset  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Maapähkinä  Soijapavut  Selleri  Sinappi  Lupiini  Pähkinät  Äyriäiset  Seesaminsiemenet  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Vähän | Rasva  |
Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
Energiasisältö (kJ) | 316  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 75  kcal |
Rasvaa | 1.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1  g |
Hiilihydraattia | 12  g |
Hiilihydraattia, josta sokereita | 2.2  g |
Ravintokuitua | 1.6  g |
Proteiinia | 2.2  g |
Suolaa | 0.56  g |
Brändinimi | Pro |
Pakkausmerkintä |
Sydänmerkki
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 22448 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Valmis |
Käsittelyohjeet |
Jäähdytettävä tuote
Elintarvike Käsiteltävä varoen Helposti pilaantuva |
Valmistusohjeet | Tyhjennä pakkaus GN-vuokaan, peitä leivinpaperilla tiiviisti ja kuumenna höyrykeitossa 100°C n. 30-35 min. Poista leivinpaperi niin, että päälle kertyneen veden voi kaataa pois. Sekoita. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Töm förpackningen i en GN-form, täck tätt med bakplåtspapper och värm i ångkokare i 100°C i ca. 30-35 min. Ta bort bakplåtspappret så att vattnet som samlats på toppen kan hällas av. Vispa. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |