RF Alleri porsaanjauhelihapihvi n75kpl 4kg kypsä, pakaste
6416661020402
Rollfoods Oy Ab
Sales unit:
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Kypsä allergeenivapaa Alleri-jauhelihapihvi à 53 g. Valmistettu kotimaisesta porsaanlihasta, lihapitoisuus 71,4 %. Allerit on sekä kehitetty että valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista ja niille on myönnetty Hyvää Suomesta-merkki. Allerit eivät sisällä maitoa, kananmunaa, naudanlihaa, viljatuotteita, gluteenia, soijaa tai mausteita. Lisäksi tuote täyttää Sydänmerkki-kriteerit ja ovat myös jodittomia.
Ingredients
Porsaanliha (Suomi) (71,4 %), vesi, peruna (Suomi), perunatärkkelys, suola .).
Origin of product
Country of manufacture | Finland  |
Nutritional properties
Free From |
Gluten 
Wheat  Lactose  Milk  Additives  Eggs  Soy  Nuts  Iodine  Grains  |
Energy content (kJ) | 808  kJ |
Energy content (kcal) | 192  kcal |
fat, total | 12  g |
fatty acids, total saturated | 4.1  g |
Carbohydrates | 8.4  g |
Protein | 12.8  g |
Salt | 0.9  g |
Carbohydrates of which lact. | 0  g |
Last processing | Finland |
Brand Name | Alleri |
Packaging label | Goods from Finland Blue Swan |
Storage type | Frozen goods |
Packaging type code | Carton |
Supplier identification code | 2040 |
Preparation | Bake |
Handling Instructions Code Reference | Frozen product |
Preparation instructions (Fin) | Kuumenna uunissa 180 C sulaneena n. 7–8 min, jäisenä n. 15–20 min tai paista pannulla öljyssä sulaneena n. 3 min. molemmin puolin, jäisenä miedolla lämmöllä n. 7 min per puolin. Arvot ovat ohjeellisia ja riippuvat käytettyjen laitteiden tehosta. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een. |
Preparation instructions (Swe) | Värm i ugnen på 180 C smält ca 7–8 minuter, fryst ca 15–20 minuter eller stek i panna i olja ca 3 minuter på båda sidor, isig produkt på låg värme ca 7 minuter per sida. Värdena är vägledande och beror på kraften hos de enheter som används. Innertemperaturen måste stiga till minst 70 °C. |
Minimum storage handling temperature | -18 °C |