Saarioinen broilerpatukka, broilerjauhelihapihvi 4kg/n88x45g kypsä, pakaste
6412000049066
Saarioinen Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Leikkisänmuotoinen broilerinlihasta valmistettu, sopivasti palsternakalla, korianterilla, inkiväärillä ja paprikalla maustettu terveellisiin ruokavalintoihin sopivia murekepatukka.
Ingredienser
Koneellisesti erotettu broilerinliha 57 % (Suomi), vesi, sipuli, SOIJAproteiinivalmisteet, perunajauho, palsternakka, perunahiutale, kasviöljy (rypsi, rapsi), jodioitu suola, mausteet (mm. korianteri, inkivääri, paprika, mustapippuri, chili, SINAPINSIEMEN), glukoosi. Huom! Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Sinappi 
Soijapavut  |
Saattaa sisältää allergeenin | Muna  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 719  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 172  kcal |
Rasvaa | 7.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.1  g |
Hiilihydraattia | 9.6  g |
Ravintokuitua | 2.2  g |
Proteiinia | 15  g |
Suolaa | 0.98  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Saarioinen |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4906 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Kohmeisina limittäin GN-vuoassa. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 150 °C 20 - 25 min. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 160 °C 15 - 20 min, höyry 30 %. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Delvis tinade överlappsvis i GN-form. Kombiugn/varmluft 150 °C 20 - 25 min. Kombiugn/kombifunktion 160 °C 15 - 20 min, ånga 30 %. Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 70 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Under -18 °C. Thawed product must not be refrozen. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |