Saarioinen chicken kiev panerad fylld kycklingschnitzel 30x40g 4,2kg fryst
6412000041954
Saarioinen Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Broilerinfilee 50 % (Suomi), laktoositon mausteVOI [VOI, valkosipuli, persilja, mausteet (mm. valkopippuri, sitruuna, inkivääri), aromit], leivitysjauhot (VEHNÄjauho, muunnettu maissitärkkelys, VEHNÄtärkkelys, hiiva), vesi, korppujauho, KANANMUNA, rypsiöljy, glukoosi, jodioitu suola. Täytteen määrä 13 %. Broilerinfilee saattaa sisältää luuta.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Vehnä  |
Ei sisällä allergeenia |
Laktoosi 
Äyriäiset  Kala  Pähkinät  Maapähkinä  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Soijapavut  Selleri  Sinappi  Ohra  Kamut-vilja  Kaura  Speltti  Lupiini  Ruis  Cashewpähkinä  Nilviäiset  |
Sisältää | Proteiini  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 1050  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 250  kcal |
Rasvaa | 15  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 5.9  g |
Hiilihydraattia | 16  g |
Ravintokuitua | 0.6  g |
Proteiinia | 14  g |
Suolaa | 1.2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E1414 Asetyloitu ditärkkelysfosfaatti 
E1450 Natriumoktenyylisukkinaattitärkkelys  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Saarioinen |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4195 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Valmistamaton |
Valmistusohjeet | Suositus. GN 1/1 65 mm -vuoassa 3 rivissä n. 21 kpl limittäin. Temperoituna kylmiössä tavoitelämpötilaan 0 °C. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C, höyryläppä auki, n. 20 min. Vaihtoehtoisesti kypsennys jäisenä. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C, höyryläppä auki, n. 25 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 75 °C:een. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Rekommenderas. I GN 1/1 65 mm -form i 3 rader ca. 21 stycken överlappsvis. Som tempererad i kylrum till måltemperatur av 0 °C. Kombiugn/varmluft 200 °C, ångventilen öppen, ca 20 min. Alternativ stekning som frysta. Kombiugn/varmluft 200 °C, ångventilen öppen, ca 25 min. Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 75 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Inspiraatio
Uudistimme tuotekonseptimme
Uudistimme tuotekonseptimme yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa yrittäjien arkea ja auttaa valitsemaan sopivat tuotteet entistä helpommin.
Lue lisää
Demo Kitchen
Wihuri Metro-tukun palveluvalikoimaan kuuluvan Demo Kitchenin päätehtävänä on auttaa Metro-tukun asiakasyrityksiä ravintolaliiketoiminnan kehittämisessä
Lue lisää
Huolehditaan hävikistä
Metro-tukun pikatukuissa hävikistä huolehditaan yhteistyökumppanien kanssa.
Lue lisää
Mutkaton menu helposti
Houkutteleva menu syntyy Wihuri Metro-tukun oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimasta
Lue lisää