Saarioinen ground oxmeat patty and creamy vegetables 320g
6412000031283
Saarioinen Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
3
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Paistoimme lihaisan naudanjauhelihapihvin ja lisäsimme mukaan kermaisia, miedosti maustettuja, värikkäitä kasviksia. Tämän mehevän jauhelihapihvin teimme suomalaisesta naudanlihasta. Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.
Ainesosat
Kasvikset 160 g: pariisinporkkana, keltaporkkana, parsakaali. Jauhelihapihvi 120 g: naudanliha 76 % (Suomi), KANANMUNA, sipuli, perunahiutale, jodioitu suola, mustapippuri. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa. Kastike 40 g: laktoositon KERMA, maissitärkkelys, jodioitu suola, mausteet.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  |
| Saattaa sisältää allergeenin | Soijapavut  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Energiasisältö (kJ) | 592  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 142  kcal |
| Rasvaa | 9.9  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 5.4  g |
| Hiilihydraattia | 5.2  g |
| Ravintokuitua | 1.6  g |
| Proteiinia | 7.3  g |
| Suolaa | 0.92  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Saarioinen |
| Pakkausmerkintä | Avainlippu |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 3821 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Stick några hål i folien. Uppvärm i mikrovågsugn (800 W) ca 3 min. Dra försiktigt loss folien. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle +6 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under +6 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Under +6 °C. |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
| Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |





