Saarioinen kaalikääryle n20x85g/2kg
6412000042555
Saarioinen Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Kaali, naudan- ja sianliha 18 % (Suomi), riisi, siirappi, kasviöljy (rypsi, rapsi), jodioitu suola, mausteet (mm. paprika, valkopippuri).
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin | Ei pakollisesti ilmoitettavia allergeeneja  |
| Sisältää |
Ravintokuitu 
Proteiini  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  Maitoproteiini  Maito  |
| Energiasisältö (kJ) | 520  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 120  kcal |
| Rasvaa | 6.5  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2  g |
| Hiilihydraattia | 11  g |
| Ravintokuitua | 2  g |
| Proteiinia | 4.1  g |
| Suolaa | 0.97  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Saarioinen |
| Pakkausmerkintä |
Sydänmerkki
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 4255 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Valmis |
| Valmistusohjeet | * Yhdistelmäuuni/kiertoilma 150 °C 45 - 50 min ilman kantta tai kansi raollaan, 50 - 60 min kansi päällä * Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 130 °C 30 - 45 min ilman kantta Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | * Kombiugn/varmluft 150 °C 45 - 50 min utan lock eller med locket på glänt, 50 - 60 min med lock * Kombiugn/kombifunktion 130 °C 30 - 45 min utan lock Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten bör vara minst 70 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle +6 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under +6 °C. |
| Alin varastointilämpötila | 2 °C |
| Ylin varastointilämpötila | 6 °C |





