Saarioinen lihapyörykät ja muusi 320g
6412000031665
Saarioinen Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
3
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Stock product
Pyörittelimme suomalaisesta sian- ja naudanlihasta mehevät ja herkulliset lihapyörykät ja valmistimme sen kaveriksi kuohkean perunamuusin. Keitimme lisäkkeeksi kauniin värikkäät pikkuporkkanat. Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.
Ingredients
Perunamuusi 155 g: peruna, vesi, laktoositon MAITO, laktoositon VOI, perunahiutale, jodioitu suola. Lihapyörykät 70 g: sian- ja naudanliha 55 % (Suomi), sipuli, vesi, SOIJAproteiinivalmisteet, perunahiutale, KANANMUNA, kasviöljy (rypsi, rapsi), perunajauho, silava, jodioitu suola, mausteet (mm. paprika, valkopippuri), glukoosi. Kastike 60 g: vesi, laktoositon KERMA, maissitärkkelys, tomaatti, SOIJAkastike (vesi, SOIJApapu, suola, etikka), mausteet, jodioitu suola, karamellisoitu sokeri, aromi. Porkkana 35 g.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  Soijapavut  |
Sisältää | Proteiini  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 523  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 125  kcal |
Rasvaa | 6.9  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.1  g |
Hiilihydraattia | 11  g |
Ravintokuitua | 1.3  g |
Proteiinia | 4.4  g |
Suolaa | 0.91  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Saarioinen |
Pakkausmerkintä | Avainlippu |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3824 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Stick några hål i folien. Uppvärm i mikrovågsugn (800 W) ca 3 min. Dra försiktigt loss folien. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle +6 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under +6 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Under +6 °C. |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |