Saarioinen lihapyörykkä n180x25g 4,5kg gluteeniton, kypsä, pakaste
6412000048618
Saarioinen Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Naudan- ja broilerinliha 61 % (Suomi), peruna, sipuli, perunajauho, rypsiöljy, perunakuitu, jodioitu suola, mausteet (mm. mustapippuri).
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin | Ei pakollisesti ilmoitettavia allergeeneja  |
| Sisältää | Proteiini  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  Maitoproteiini  Maito  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Energiasisältö (kJ) | 790  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 190  kcal |
| Rasvaa | 11  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.8  g |
| Hiilihydraattia | 10  g |
| Ravintokuitua | 1.9  g |
| Proteiinia | 12  g |
| Suolaa | 0.93  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Saarioinen |
| Pakkausmerkintä |
Sydänmerkki
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 4861 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistustapa | Valmis |
| Valmistusohjeet | Jäisenä pellille levitettynä. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 140 °C n. 18-20 min, höyry 30 %. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Frysta utbredda på plåt. Kombiugn/kombifunktion 140 °C ca 18-20 min, ånga 30 %. Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 70 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
| Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |





