Saarioinen paneroitu broilerin pikkufilee 4kg kypsä, pakaste
6412000046119
Saarioinen Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Rapeapintainen, kullankeltaiseksi paistettu mehevä ja maukas broilerin paneroitu sisäfilee.
Ainesosat
Broilerinfilee 85 % (Suomi), korppujauho [VEHNÄjauho, hiiva, suola, kurkuma, väri (E 160c)], kasviöljy (rypsi, rapsi), leivitysjauho (VEHNÄjauho, VEHNÄtärkkelys, suola), glukoosisiirappi, stabilointiaine (E 451), sitruunatäysmehutiiviste, jodioitu suola, sakeuttamisaineet (E 407, E 415), mausteet (mm. korianteri, inkivääri, paprika, mustapippuri, chili, SINAPINSIEMEN), glukoosi. Broilerinfilee saattaa sisältää luuta.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Sinappi  Vehnä  |
| Ei sisällä | Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti |
Proteiini 
Natrium tai suola  |
| Lähde |
Omega-3 rasvahappoja 
Tyydyttymätön rasva (-pitoisuus)  |
| Energiasisältö (kJ) | 843  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 202  kcal |
| Rasvaa | 7.4  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.7  g |
| Hiilihydraattia | 12  g |
| Ravintokuitua | 0.7  g |
| Proteiinia | 21  g |
| Suolaa | 1.3  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E160c Paprikauute, kapsantiini, kapsorubiini 
E407 Karrageeni  E415 Ksantaanikumi  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Saarioinen |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 4611 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Sulatettuna. Rasvakeitin 180 °C 1 min. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 180 °C n. 10 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Upptinad. Frityr 180 °C 1 min. Kombiugn/varmluft 180 °C ca 10 min. Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 70 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Under -18 °C. Thawed product must not be refrozen. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |





