Saarioinen pekoninen jauhemaksapihvi 4kg/115g kypsä, pakaste
6412000045976
Saarioinen Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Perinteiseen tapaan porsaanlihasta, jauhetusta maksasta, perunasta ja sipulista valmistettu kotoisanoloinen ja muhkea pihvi. Maksa maistuu miedosti. Herkullisuutta lisää pekoni.
Ainesosat
Sianliha, broilerinmaksa, KANANMUNA, perunahiutale, sipuli, savupekoni 10 % [sianliha, vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451), sokeri, savuaromi, säilöntäaine (E 250)], silava, sianmaksa, jodioitu suola, sokeri, mausteet (mm. mustapippuri), hapettumisenestoaine (E 300). Lihapitoisuus 31 %. Maksapitoisuus 27 %. Lihan alkuperämaa Suomi. Huom! Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin | Muna  |
| Saattaa sisältää allergeenin | Soijapavut  |
| Sisältää | Proteiini  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Energiasisältö (kJ) | 1204  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 288  kcal |
| Rasvaa | 21  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 7.7  g |
| Hiilihydraattia | 11  g |
| Ravintokuitua | 1  g |
| Proteiinia | 14  g |
| Suolaa | 1.1  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E250 Natriumnitriitti 
E300 Askorbiinihappo  E450 Dinatriumdifosfaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Saarioinen |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 4597 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Kohmeisena tai sulatettuna. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 170 °C ilmavasti limittäin n. 20 min tai pellille levitettynä n. 15 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Delvis eller helt tinade. Kombiugn/kombifunktion 170 °C luftigt överlappsvis ca 20 min eller utbredda på plåt ca 15 min. Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 70 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
| Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |





