Saarioinen pintapaistettu jauhelihapihvi 4,3kg/n86x50g kypsä, pakaste
6412000046034
Saarioinen Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
1
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Suosittu maukas peruspihvi moneen käyttötarkoitukseen. Valmistettu suomalaisesta broilerin- ja naudanlihasta.
Ingredients
Koneellisesti erotettu broilerinliha (Suomi), vesi, naudanliha (Suomi), sipuli, SOIJAproteiinivalmisteet, perunahiutale, KANANMUNA, kasviöljy (rypsi, rapsi), perunajauho, naudanrasva, jodioitu suola, mausteet (mm. chili, mustapippuri), naudan sidekudos, paprikatahna (paprika, suola, muunnettu maissitärkkelys). Lihapitoisuus 11 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet 53 %.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Soijapavut  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 798  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 191  kcal |
Rasvaa | 11  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.8  g |
Hiilihydraattia | 7.2  g |
Ravintokuitua | 1.8  g |
Proteiinia | 14  g |
Suolaa | 0.89  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E1422 Asetyloitu ditärkkelysadipaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Saarioinen |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4603 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Kohmeisina limittäin GN-vuoassa. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 175 °C n. 1 h kansi päällä. Yhdistelmäuuni/yhdistelmäpaisto 160 °C n. 20 min ilman kantta. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 ºC:een. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Delvis tinade överlappsvis i GN-form. Kombiugn/varmluft 175 °C ca 1 h med lock. Kombiugn/kombifunktion 160 °C ca 20 min utan lock. Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 70 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Under -18 °C. Thawed product must not be refrozen. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |