Saarioinen Sveitsinleike gluteeniton esikypsennetty 25x160g, 4kg pakaste
6412000047222
Saarioinen Oy
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Perinteinen ja mehevä, kinkulla ja juustolla täytetty porsaan ulkofileistä muotoiltu paneroitu gluteeniton leike.
Ainesosat
Porsaan ulkofilee 61 % (Suomi), vesi, gluteeniton korppujauho (peruna, riisijauho, suola, glukoosi), JUUSTO 6 %, kinkkuleike 6 % [sianliha (kinkku, Suomi), vesi, suola, glukoosi, stabilointiaineet (E 450, E 451), säilöntäaine (E 250)], kasviöljy (rypsi, rapsi), gluteeniton leivitysjauho (muunnetut maissitärkkelykset, jodioitu suola, rypsiöljy), mausteet (mm. SINAPINSIEMEN, mustapippuri, korianteri, paprika, inkivääri, chili), jodioitu suola, sitruunatäysmehutiiviste, riisijauho. Lihapitoisuus 66 %.
Tuotteen alkuperä
| Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
| Sisältää allergeenin |
Maito 
Sinappi  |
| Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  |
| Sisältää runsaasti | Proteiini  |
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
| Energiasisältö (kJ) | 757  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 181  kcal |
| Rasvaa | 8.4  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.5  g |
| Hiilihydraattia | 9.7  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 0.1  g |
| Ravintokuitua | 0.1  g |
| Proteiinia | 16  g |
| Suolaa | 1.1  g |
| Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero |
E250 Natriumnitriitti 
E450 Dinatriumdifosfaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
| Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
| Brändinimi | Saarioinen |
| Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
| Tuoteryhmä | Pakaste |
| Pakkaustyyppi | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 4722 |
| Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
| Valmistusohjeet | Jäisenä pellille levitettynä. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C n. 20 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 75 °C:een. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg de frysta schnitzlarna på ugnsplåt. Kombiugn/varmluft 200 °C ca 20 min. Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 75 °C. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
| Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Under -18 °C. Thawed product must not be refrozen. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
| Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |





