Saarioinen pork schnitzel with cheese 25x160g 4kg precooked, frozen
6412000047611
Saarioinen Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Perinteinen ja mehevä, kinkulla ja juustolla täytetty porsaan ulkofileistä muotoiltu paneroitu leike.
Ainesosat
Porsaan ulkofilee 56 % (Suomi), vesi, korppujauho (VEHNÄjauho, hiiva, VEHNÄgluteeni, suola), JUUSTO 6 %, kinkkuvalmiste 6 % [sianliha (kinkku, Suomi), vesi, glukoosi, stabilointiaineet (E 451, E 450), säilöntäaine (E 250)], leivitysjauho (VEHNÄjauho, VEHNÄtärkkelys, suola), kasviöljy (rypsi, rapsi), glukoosi, mausteet (mm. SINAPINSIEMEN, mustapippuri, korianteri, paprika, chili, inkivääri), jodioitu suola, sitruunatäysmehutiiviste, riisijauho. Lihapitoisuus 61 %.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Maito  Sinappi  Vehnä  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Selleri 
Äyriäiset  Muna  Kala  Nilviäiset  Soijapavut  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Lähde | Tyydyttymätön rasva (-pitoisuus)  |
Energiasisältö (kJ) | 808  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 193  kcal |
Rasvaa | 8.1  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.5  g |
Hiilihydraattia | 13  g |
Ravintokuitua | 0.5  g |
Proteiinia | 17  g |
Suolaa | 0.92  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E250 Natriumnitriitti 
E450 Dinatriumdifosfaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Saarioinen |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4761 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Jäisenä pellille levitettynä. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C n. 20 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 75 °C:een. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg de frysta schnitzlarna på ugnsplåt. Kombiugn/varmluft 200 °C ca 20 min. Värdena beror på ugnen. Temperaturen inne i produkten skall vara minst 75 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under -18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Under -18 °C. Thawed product must not be refrozen. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |