Salomon Mac cheese burgerpihvi 10x130g pakaste
4004074003437
Haugen-Gruppen Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Vau-tekijä ruokalistallesi: Mac'n'Cheese, amerikkalaisten suosikkiruoka, hampurilaisena! Makaronia ja juustoa rapeassa kuorrutteessa – tämä toimii pihvinä, täytteenä tai aterian lisukkeena.
Ainesosat
Sulatejuustovalmiste (26%) [vesi, CHEDDAR-JUUSTO, JUUSTO, VOI, MAITOPROTEIINI, HERAJAUHE, muunnettu tärkkelys, emulgointisuolat (E452, E339), suola, sakeuttamisaineet (johanneksenleipäpuujauhe, guarkumi), mausteuutteet (paprika, kurkuma)], nuudeli (23%) (vesi, MANNARYYNIT), VEHNÄJAUHO, vesi, auringonkukkaöljy, maissihiutaleet [maissi, sokeri, suola, emulgointiaine (lesitiini)], tärkkelys, hiiva, suola, nostatusaine (natriumkarbonaatit), VEHNÄGLUTEENI, mausteet, luontainen aromi, chipotle-chilipippuri, tomaattitiiviste, sipulit, sokeri, happo (etikkahappo). Voimakassuolainen.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Espanja  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Maito  |
Energiasisältö (kJ) | 1046  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 250  kcal |
Rasvaa | 11  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 5.2  g |
Hiilihydraattia | 29  g |
Proteiinia | 7.6  g |
Suolaa | 1.4  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E452 Natriumpolyfosfaatti 
E339 Mononatriumfosfaatti  E410 Johanneksenleipäpuujauhe  E412 Guarkumi  E322 Lesitiinit  E500 Natriumkarbonaatti  |
Brändinimi | Salomon |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 302233 |
Valmistusohjeet | Valmista tuote pakasteesta. Kypsennysajat voivat vaihdella laitteen tehon mukaan. Yhdistelmäuuni kuivalla lämmöllä: 210 °C n. 10 min. Rasvakeitin: 175°C n 3:30 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Förbered produkten från fryst. Tillagningstiderna kan variera beroende på strömstyrkan apparat. Kompinationsugn med torr värme: 210 °C cirka 10 min. Fritös: 175°C cirka 3:30 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuljetus ja varastointi -18 °C:ssa; älä pakasta uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Transport och lagring vid -18 °C.; frys inte in igen efter avfrostning. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Transport and storage at 18 °C.; do not refreeze after defrosting. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |