Taschki kasvispelmenit kaali-paprikatäytteellä 500g pakaste
6430044383915
Euro-East Oy 103481-6 Apix
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
8
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Taschki Kasvispelmenit kaali- ja paprikatäytteellä. Pelmenit ovat taikinanyyttejä, jotka tunnetaan hyvin slaavilaisesta keittiöstä. Taschki Kasvispelmenit valmistetaan käärimällä kaalista, paprikasta, porkkanasta ja perunasta valmistettu täyte taikinan sisään. Pelmenit valmistuvat kiehuvassa vedessä neljässä minuutissa, mutta voit myös paistaa ne tai lisätä uuniruokiin, keittoihin tai patoihin. Valmiit pelmenit tarjoillaan usein smetanan, sulatetun voin ja suolakurkkujen kera. Pelmenit sopivat nopeaksi arkiruoaksi, välipalaksi ja juhlapöytään. Taschki Kasvispelmenit ovat munattomia, vegaanisia, lisäaineettomia eivätkä ne sisällä keinotekoisia aromeja, aromivahventeita, väri- tai säilöntäaineita.
Ainesosat
55 % taikina (VEHNÄJAUHO, vesi, auringonkukkaöljy, VEHNÄGLUTEENI), 45 % kaali-paprikatäyte (50 %* kaali, vesi, 7 %** paprika, sokeri, porkkana, suola, perunahiutale, auringonkukkaöljy, tomaattitahna, happo: etikkahappo). *22,5 % kokonaistuotteesta; **3,2 % kokonaistuotteesta.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Ukraina  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Energiasisältö (kJ) | 561  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 133  kcal |
Rasvaa | 1.3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.5  g |
Hiilihydraattia | 26  g |
Ravintokuitua | 1.4  g |
Proteiinia | 3.8  g |
Suolaa | 0.98  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E260 Etikkahappo  |
Viimeinen valmistuspaikka | Ukraina |
Brändinimi | Taschki |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussukka |
Tavarantoimittajan tuotenumero | F98390450 |
Valmistustapa | Keitetty |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Laita jäiset pelmenit n. 1,5 litraan kiehuvaan, kevyesti suolalla maustettuun veteen. Sekoita kevyesti ja peitä kattila kannella, odota kunnes vesi taas kiehuu. Anna kiehua miedolla lämmöllä 3–4 minuuttia. Nosta varovasti vedestä reikäkauhalla ja tarjoile kuumana voin tai smetanan kanssa. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg den frysta pelmenerna i ca 1,5 liter kokande lättsaltat vatten. Rör om lätt och täck grytan med lock, vänta tills vattnet kokar igen. Låt det koka på svag värme i 3-4 minuter. Ta försiktigt ur vattnet med en hålslev och servera varm med smör eller gräddfil. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | – 18 °C. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | – 18 °C. Får inte frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | - 18 ° C. The thawed product must not be re-frozen. |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |