Zini ravioli ricotta-pinaatti täytepasta 2kg esikypsytetty pakaste
8001353994239
Multicatering Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
3
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ravioli Ricotta-pinaatti täytepasta on esikeitetty ja pikapakastettu pasta, jossa on sisällä Ricottajuustoa ja pinaattia. Keitto suolatussa vedessä noin 2 minuuttia (al dente).
Ainesosat
Italialainen DURUMVEHNÄJAUHO Semolina 47%, Ricottajuusto 20,7% (MAITOHERA, MAITOKERMA, suola), korppujauho (VEHNÄJAUHO, panimohiiva, suola), tuore KANANMUNA 9,4%, vesi, pinaatti 3,4%, Bella Lodi -juusto (MAITO, suola, mikrobiologinen juoksute), suola, luonnolliset aromit (muskottipähkinä, pippuri, valkosipuli).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Italia  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Maito  Muna  Vehnä  |
Ei sisällä allergeenia |
Lupiini 
Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Maapähkinä  Pähkinät  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Kala 
Nilviäiset  Äyriäiset  |
Energiasisältö (kJ) | 901  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 214  kcal |
Rasvaa | 5.7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.5  g |
Hiilihydraattia | 32  g |
Ravintokuitua | 3.8  g |
Proteiinia | 7.4  g |
Suolaa | 0.79  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Italia |
Brändinimi | Zini |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 700800 |
Valmistustapa | Keitetty |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Perinteisesti keitettynä: Laita pakastepasta suoraan kiehuvaan kevyesti suolalla maustettuun veteen. Keitä noin 2 minuuttia ("al dente") ja huuhtele. Höyryuuni: Aseta jäinen tuote GN-vuokaan ja laita yhdistelmäuuniin (joko sellaisenaan tai kastikkeen kanssa). Peitä ja keitä yhdistelmähöyryuunissa 180°C:ssa 10% höyryllä 6 minuuttia. Voit myös lisätä jäisen pastan suoraan kuumaan kastikkeeseen pannulle noin 3 minuutiksi. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Traditionellt kokt: Lägg den frysta pastan direkt i kokande lättsaltat vatten. Koka i ca 2 minuter ("al dente") och skölj. Ångugn: Lägg den iskalla produkten i en GN -form och lägg i en kombinationsugn (antingen som sådan eller med sås). Täck och koka i en kombinerad ångugn vid 180 ° C med 10% ånga i 6 minuter. Du kan också tillsätta ispasta direkt till den varma såsen på pannan i cirka 3 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Esikypsytetty pakastetuote. Keitetään suolatussa vedessä noin 2 minuuttia (al dente). SÄILYTYS -18°C TAI KYLMEMMÄSSÄ TUOTE SÄILYY PAKASTEESSA -18°C: KSO PAKKAUSMERKINTÄ JÄÄKAAPIN PAKASTEOSASSA -5°C: 4 VRK JÄÄKAAPISSA +5°C: 1 VRK HUONEENLÄMMÖSSÄ +20°C: MUUTAMA TUNTI SULANUTTA TUOTETTA EI SAA JÄÄDYTTÄÄ UUDELLEEN |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förkokt fryst produkt. Kokas i saltad vatten i 2 minuter (al dente). LAGRING -18°C ELLER KALLARE PRODUKTEN FÖRVARAS: I FRYS (-18°C): /SE FÖRVARINGSANMÄRKNING I KYLSKÅP FRYS (-5°C): 4 DYGN I KYLSKÅP (+5°C): 1 DYGN I RUMSTEMPERATUR (+20°C): NÅGRA TIMMAR SMÄLT PRODUKT FÅR EJ ÅTERFRYSAS |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |