Jalotofu kylmäsavutofu 1,15kg gluteeniton
6416419130926
Soya Oy Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
2
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Tammisaaressa valmistetut Jalotofut sopivat proteiiniksi tai lihan paikalle melkeinpä mihin vaan ruokaan. Jalotofu Kylmäsavu yhdistettynä perinteisellä japanilaisella Shoyu-soijakastikkeella on tehty suomalaiseen makuun kolahtavaksi ja tutun savunmakuisena se on valmis suoraan pannulle tai vaikkapa grilliin. Jalotofu Kylmäsavu valmistuu parhaiten kaavalla kuivaa - revi, kuutioi tai siivuta - paista rapeaksi - ja lisää ruokaan! Inspiroivia kasvisreseptejä: http://www.jalotofu.fi/reseptit Perinteisesti, suomalaisella twistillä valmistettu kylmäsavutofu sisältää palkokasvin omaa proteiinia, rasvoja ja hiilihydraattia ja sopii moniin erilaisiin ruokavalioihin.
Ainesosat
SOIJAPAPU (61 %), vesi, SOIJAkastike (SOIJAPAPU, VEHNÄ ja merisuola), savuaromi.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Suomi 
Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia |
Ei sisällä 
Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Soijapapu |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Itävalta  |
Soijapapu |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viljelypaikka : Itävalta  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Soijapavut 
Vehnä  |
Ei sisällä allergeenia |
Maito 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Lisäaineita  Maito  Munia  Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 639  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 152  kcal |
Rasvaa | 7.8  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.2  g |
Hiilihydraattia | 2  g |
Proteiinia | 17  g |
Suolaa | 1.2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Rasvaa, josta kolesterolia | 0  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Jalotofu |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 3022 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Käyttövinkki: Viipaloi tofu, paista pannulla ja tarjoile. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Andvändingsförslag: Skiva, stek på panna och servera. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | -Säilytys alle: +6˚C. Säilyy avattuna jääkaapissa 3 vrk. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under: +6˚C. Håller 3 dygn öppnad i kylskåp. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage below: +6˚C. Once opened, consume within 3 days. |
Alin varastointilämpötila | 1 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 3 pv |
Avainsanat (suomi) |
kasviproteiini
tofun maustaminen vegaaninen kasviperäinen tofuresepti vegan vege arkiruoka |
Avainsanat (eng.) |
vegetable protein
tofu seasoning vegan plant-based tofu recipe everyday food |
Avainsanat (ruotsi) |
vegetabiliskt protein
tofu kryddning vegan växtbaserad tofu recept vege vardagsmat |