Oatly iMat Fraiche for Cooking 2dl
7394376615290
Oatly EMEA AB
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
6
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kasviperäinen fermentoitu ruoanvalmistuspohja. Käytä aivan kuin creme fraichea, ilman kerma-osuutta. Käyttäytyy todella ammattimaisesti sekä lämpimissä että kylmissä aterioissa. Maidoton ja soijaton.
Ainesosat
Vesi, KAURA 10%, kovetettu kookos- ja rapsiöljy, rapsiöljy, tärkkelys, perunaproteiini, kivennäisaineet (kalsiumkarbonaatti, kalsiumfosfaatti), stabilointiaine (pektiini), happo (omenahappo, maitohappo).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Ruotsi  |
Ainesosien alkuperät
Kaura |
Ainesosan määrä prosenteissa : 10 
Viljelypaikka : Ruotsi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  |
Ei sisällä |
Maito 
Soija  |
Energiasisältö (kJ) | 758  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 187  kcal |
Rasvaa | 15.4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 5.9  g |
Hiilihydraattia | 9.5  g |
Ravintokuitua | 0.9  g |
Proteiinia | 2  g |
Suolaa | 0.01  g |
Brändinimi | Oatly |
Pakkaustyyppi | Purkki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 61529 |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys kylmässä max. +8°C. Avattu pakkaus säilyy vähintään 5 päivää. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Kylvara, förvaras vid max. +8°C. Öppnad förpackning hållbar minst 5 dagar. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Keep chilled, max. +8°C. Once opened consume within 5 days. |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 5 pv |
Avainsanat (suomi) |
vegaaninen
vegaaninen creme fraiche kaurafraiche kaura fraiche |
Avainsanat (eng.) |
vegan
vegan creme fraiche oat fraiche |
Avainsanat (ruotsi) |
vegansk
vegansk creme fraiche havrefraiche havre fraiche |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |