The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken vegan soy burger patty 20x90g deep frozen
8720182103260
Unilever Finland Oy Foodsolutions
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Kasviproteiinivalmiste (vesi, SOIJAPROTEIINI, VEHNÄGLUTEENI, perunatärkkelys), VEHNÄJAUHO, vesi, kasviöljyt (rapsi,auringonkukka), kuidut (bambu, psylliumkuori, KAURA), tärkkelys (tapioka, VEHNÄ), sakeuttamisaine (metyyliselluloosa), suola, luontaiset aromit,VEHNÄGLUTEENI, hiivauute, happamuudensäätöaine (kaliumasetaatti), rypälesokeri, nostatusaineet (difosfaatit, natriumkarbonaatti), etikka,sokeri, hiiva, happo (sitruunahappo), mauste- ja yrtit, mausteuutteet ja yrttiuutteet (sisältää SELLERIÄ), sipulijauhe, valkosipulijauhe, rauta, B12-vitamiini. Saattaa sisältää ohraa, sinappia ja seesaminsiemeniä. Voimakassuolainen.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Alankomaat  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Soijapavut 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Vehnä  Kaura  Selleri  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Ohra 
Sinappi  Seesaminsiemenet  |
Energiasisältö (kJ) | 904  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 218  kcal |
Rasvaa | 14  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1  g |
Hiilihydraattia | 12  g |
Ravintokuitua | 5.4  g |
Proteiinia | 7.9  g |
Suolaa | 1.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
B12-vitamiini | 0.72  mg |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E461 Metyyliselluloosa 
E261 Kaliumasetaatti  E450 Dinatriumdifosfaatti  E500 Natriumkarbonaatti  E330 Sitruunahappo  |
Brändinimi | The Vegetarian Butcher |
Pakkausmerkintä | European Vegetarian Union |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi |
Rasia
Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | F10326 |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulata burgerit. Lisää pannulle 2 ruokalusikallista kasviöljyä ja paista burgereita keskilämmöllä 5-6 minuuttia usein käännellen. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Stekpanna: Tina burgarna, stek med 2 matskedar vegetabilisk olja på medelhög värme i cirka 5 till 6 minuter, medan du vänder dem flera gånger. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytä -18 °C tai kylmemmässä. Sulatuksen jälkeen säilytettävä kylmässä ja käytettävä 3 päivän kuluessa. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring vid -18 °C eller kallare. Efter upptining förvara i kylt och använd inom 3 dagar. Frys ej efter upptining. |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |