The Vegetarian Butcher No Beef burger 20x113g deep frozen
8710522767054
Unilever Finland Oy Foodsolutions
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Älä tingi mistään. Kasviproteiini, jota lihansyöjätkin rakastavat.
Ainesosat
Kasviproteiinivalmiste 55% (vesi, SOIJAPROTEIINI, VEHNÄGLUTEENI, maissitärkkelys, VEHNÄJAUHO), vesi, kasviöljyt (auringonkukka,palmu), sakeuttamisaine (metyyliselluloosa), aromit, tapiokatärkkelys, emulgointiaine (SOIJALESITIINI), SOIJAPROTEIINI, suola,happamuudensäätöaine (kaliumasetaatti), hapot (omenahappo, maitohappo), punajuurimehutiiviste, psylliumkuitu, mausteet (valkopippuri,mustapippuri), OHRAMALLASUUTE, sitruskuitu, väri (paprikauute), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), B12-vitamiinii. Saattaa sisältää kauraaja ruista.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Ruotsi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Soijapavut 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Vehnä  Ohra  |
Ei sisällä allergeenia |
Muna 
Maito  Pähkinät  Nilviäiset  Kala  Maapähkinä  Äyriäiset  Lupiini  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Ruis 
Kaura  |
Lisätty | B12-vitamiini  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Lähde | Rauta  |
Energiasisältö (kJ) | 969  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 233  kcal |
Rasvaa | 15  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.7  g |
Hiilihydraattia | 5.3  g |
Ravintokuitua | 5.7  g |
Proteiinia | 16  g |
Suolaa | 0.88  g |
B12-vitamiini | 0.85  mg |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E461 Metyyliselluloosa 
E322 Lesitiinit  E261 Kaliumasetaatti  E296 Omenahappo  E270 Maitohappo  E160c Paprikauute, kapsantiini, kapsorubiini  E300 Askorbiinihappo  |
Brändinimi | The Vegetarian Butcher |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | F76705 |
Valmistusohjeet | Pannulla: Lämmitä paistinpannu ILMAN öljyä. Paista sulatettuja burgereita 8-9 minuuttia keskilämmöllä. Käännä 2 minuutin välein. Parhaan lopputuloksen saavutat pannulla, jossa on tarttumaton pinnoite. Jäisten (- 20 °C) burgereiden paistoaika on 12-14 minuuttia. Sisälämpötilan tulee olla vähintään 72 °C minuutin ajan. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Stekpanna: Värm en stekpanna UTAN olja. Stek tinade burgare i 8-9 min på medelvärme och vänd varannan minut. För bästa resultat använd en non-stick stekpanna. Stektiden för en frusen burgare (-20°C) är 12-14 min. Innertemperaturen ska vara minst 72°C i 1 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytä -18 °C tai kylmemmässä. Sulatuksen jälkeen säilytettävä kylmässä (4 °C) ja käytettävä 3 päivän kuluessa. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring vid -18 °C eller kallare. Efter upptining förvara kylt och använd inom 3 dagar. Frys ej efter upptining. |
Alin varastointilämpötila | -22 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Vegaaniruokavalio |