Bio de Trog organic square bread tradition fransaice 4x1,2kg frozen
15420019843658
Wihuri Metro-tukku
Nyhet
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ekologiskt, hantverksmässigt bröd för foodservice. Tillverkat enligt ett autentiskt recept med hemlagad surdeg.
Ingredienser
VETEmjöl* (vete: EU), vatten, surdeg av VETE (vatten, VETEmjöl*), joderat salt, VETEsirap*, rismjöl*, jäst, antioxidationsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av råg, havre, khorasan-vete, speltvete, ägg, soja, mjölk, nötter, mandlar, hasselnötter, valnötter och sesamfrön.* EKOLOGISK
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Belgia  |
Näringsinnehåll
| Sisältää allergeenin |
Spannmål som innehåller gluten 
Vete  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Ägg 
Jordnötter  Sojabönor  Mjölk  Nöt  Sesamfrön  Korn  Råg  Staverade  Mandel  |
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
| Energiasisältö (kJ) | 984  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 232  kcal |
| Rasvaa | 1.3  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.2  g |
| Hiilihydraattia | 46  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 1.1  g |
| Ravintokuitua | 2.5  g |
| Proteiinia | 7.9  g |
| Suolaa | 1.1  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero | E300 Askorbiinihappo  |
| Brand Name | Pur Pain |
| Pakkausmerkintä | EU Organic Farming |
| Storage type | Pakaste |
| Packaging type code | Rasia |
| Handling Instructions Code Reference | Pakaste |
| Valmistusohjeet | Sulata leipä. Kuumenna uuni 200 ⁰C. Paista 12-14 min. Älä annan leivän paistua liian tummanruskeaksi. Anna jäähtyä ennen tarjoilua. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina upp brödet. Värm ugnen till 200 ⁰C. Grädda 12-14 min. Låt inte brödet bli för mörkbrunt. Låt svalna före servering. |
| Alin varastointilämpötila | -20 °C |
| Maximum storage handling temperature | -20 °C |
| Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 1 pv |
| Ruokavaliotieto | Vegan |





