Butterback spinach twist with feta cheese, frozen 40x125g
4038368010955
Leipurin Oyj
Myyntiyksikkö
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ugnsfärdig spenat twist med fetaost gjord av smördeg. Lådan innehåller 40 stycken à 125 g.
Ainesosat
VETEmjöl, spenat (23%), SMÖR (16%), extruderad majs, ÄGG, SESAMFRÖN (3%), jäst, FETA (2%), lök, majsmjöl, solrosfrön, VETEprotein, salt, modifierad stärkelse, kryddor, helMJÖLKspulver, GRÄDDEpulver, vatten, vegetabilisk olja (palm), skumMJÖLKspulver, socker, glukossirap, jästextrakt, lökpulver, kryddextrakt, naturlig arom. Kan innehålla spår av soja, nötter, selleri, senap, lupin och andra spannmål som innehåller gluten.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Saksa  |
Näringsinnehåll
| Sisältää allergeenin |
Spannmål som innehåller gluten 
Vete  Mjölk  Ägg  Sesamfrön  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Råg 
Korn  Havre  Staverade  Sojabönor  Nöt  Lupin  Senap  Selleri  |
| Ravintoarvoilmoituksen peruste | 100  g |
| Energiasisältö (kJ) | 1368  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 328  kcal |
| Rasvaa | 18.5  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 10  g |
| Hiilihydraattia | 29.8  g |
| Hiilihydraattia, josta sokereita | 1.1  g |
| Ravintokuitua | 3.3  g |
| Proteiinia | 9  g |
| Suolaa | 1.55  g |
| Brand Name | Butterback |
| Storage type | Pakaste |
| Packaging type code | Rasia |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 01095 |
| Handling Instructions Code Reference |
Pakaste
Elintarvike |
| Valmistusohjeet | Lado jäiset leivonnaiset esilämmitettyyn uuniin (190°C, ilmaventtiili suljettuna) ja paista runsaassa höyryssä. 24 minuutin jälkeen avaa tuuletusaukko ja paista vielä 2-4 minuuttia, jotta leivonnaiset saavat rapean pinnan. Paisto-ohjeet voivat hieman vaihdella käytetystä uunista riippuen. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg de frysta bakverken i en förvärmd ugn (190°C med stängd ventil) och grädda med rikligt med ånga. Efter 24 minuter, öppna ventilen och grädda i ytterligare 2-4 minuter för att ge en knaprig yta. Gräddningsanvisningarna kan variera något beroende på vilken ugn som används. |
| Maximum storage handling temperature | -18 °C |





