Eesti Pagar Sitruuna-tuorejuusto viineri 60 x 85g, pakaste
4740086023185
Eesti Pagar AS FT pakaste
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Smördeg med saftigt och krämigt citrongräddostfyllning. Dekorerad med snitt på toppen och pärlsocker. Med låg laktoshalt.
Ingredienser
VETEmjöl (VETE, mjölbehandlingsmedel: E300), SMÖR 16%, vatten, GRÄDDOST 11% (skumMJÖLK, GRÄDDE, salt, stabiliseringsmedel: E410, E440; konserveringsmedel: E202, startkultur), socker, fyllningsblandning (socker) , modifierad stärkelse (majs, potatis),ÄGGvitt pulver, salt, arom, surhetsreglerande medel: E330, färg: E160a), hel ÄGGmassa, jäst, citronsaft 1,3% (vatten, citronsaft 15%, surhetsreglerande medel: E330), glasyr (vatten, solrosolja, ärtproteiner, dextros, modifierad stärkelse (majs)), salt, mjölbehandlingsmedel (VETEGLUTEN, VETEmjöl, emulgeringsmedel: E472e (palm), antioxidant: E300, enzymer).
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Viro  |
Näringsinnehåll
Sisältää | Säilöntäaine  |
Vähän | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1331  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 317  kcal |
Rasvaa | 16  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 9.1  g |
Hiilihydraattia | 37  g |
Ravintokuitua | 2.1  g |
Proteiinia | 5.1  g |
Suolaa | 0.48  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 1  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E410 Johanneksenleipäpuujauhe  E440 Pectins  E202 Kaliumsorbaatti  E330 Sitruunahappo  E160a Karotenoidit  E330 Sitruunahappo  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  |
Brand Name | Eesti Pagar |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 9606 |
Valmistustapa | Paistettu |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | 1. Siirrä tuotteet leivinpaperilla päällystetylle pellille. 2.Avfrostning vid rumstemperatur 20 min. 3. Paista tuotteet esilämmitetyssä uunissa 185°C 17-20 minuuttia*. Ilman höyryä. *Paistoaika riippuu toivotusta kypsyysasteesta ja uunin ominaisuuksista. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | 1. Lägg produkterna på ett bakplåt belagt ark. 2.Sulata huoneenlämmössä 20 min. 3. Grädda i förvärmd ugn 185°C ca. 17-20 minuter. Utan ånga. *Tillagningstiden beror på önskad grad av mognad och ugnsegenskaperna. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilyvyys: Pakastelämpötilassa (alle -18°C). Pakaste: Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Hållbarhet: I frystemperatur (under -18°C). Djupfryst produkt: får ej återfrysas efter upptiningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen product. Store at -18°C. Do not re-freeze defrosted product. |
Alin varastointilämpötila | -23 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |