Europicnic Suklaa-hasselpähkinäcroissant 44x90g paistovalmis pakaste
3419280040595
Europicnic Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ingredienser
VETEmjöl, SMÖR (18%), kakao-HASSELNÖTSfyllning (17%) [socker, vegetablisk fett (palm, raps), HASSELNÖT (15%), kakaopulver med låg fetthalt (8%), LAKTOS, emulgeringsmedel (SOJAlecitin)], vatten, jäst, socker, ÄGG, chokladkrumb (2%) [socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), naturlig vaniljarom], salt, VETEGLUTEN, enzymer (amylas, hemicellulas), antioxidant (E300).
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Ranska  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Ägg 
Mjölk  Sojabönor  Spannmål som innehåller gluten  Vete  Nöt  Hasselnöt  |
Saattaa sisältää allergeenin | Sesamfrön  |
Energiasisältö (kJ) | 1660  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 395  kcal |
Rasvaa | 22.1  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 11.7  g |
Hiilihydraattia | 41.7  g |
Ravintokuitua | 2.6  g |
Proteiinia | 6.3  g |
Suolaa | 0.8  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 1  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E300 Askorbiinihappo 
E322 Lesitiinit  |
Viimeinen valmistuspaikka | Ranska |
Brand Name | EUROPICNIC |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 36672 |
Valmistustapa | Paistettu |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulata n. 60 min. ennen paistoa. Paista 170 ºC, n. 16 min. Paistoarvot ovat ohjeelliset. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina upp ca 60 min före gräddningen. Grädda i 170 ºC, ca 16 min. Gräddningstemperaturerna är riktvärden. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Valmistuspäivämäärästä: Pakasteessa (-18 °C tai kylmemmässä) 9 kk. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Efter tillverkningsdagen: I frystemperatur (- 18 °C eller kallare) 9 mån. Får inte frysas ner igen efter upptining. |
Alin varastointilämpötila | -24 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |