Europicnic mini mustikkamuffinssi 54x32g kypsä, pakaste
7071864018848
Europicnic Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Minikokoinen mustikkamuffinssi on mainio valinta esimerkiksi kokoustarjoiluun. Mehevä minimuffinssi pitää sisällään 8,6 % mustikkaa ja pintaa koristaa taikinamuru. Tuote on vegaaninen, joten se sopii moneen ruokavalioon.
Ingredienser
Socker, VETEMJÖL, vatten, vegetabilisk olja (raps), blåbär 8,6 %, tapiokastärkelse, VETEGLUTEN, fuktighetsbevarande medel (E422), jäsningsmedel (E450, E500, E341), dextros, vegetabilisk olja (kokos, raps), salt, emulgeringsmedel (E471), stabiliseringsmedel (E404, E450, E339), vegetabilisk olja (kokos), glukos, förtjockningsmedel (E1520), arom, färg (E160a), arom (vanillin, etylvanillin).
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Norja  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Spannmål som innehåller gluten 
Vete  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Mjölk 
Ägg  Sojabönor  Sesamfrön  Nöt  Välnöt  Hasselnöt  Mandel  Pekannötter  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Palmuöljy  |
Energiasisältö (kJ) | 1361  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 326  kcal |
Rasvaa | 12.4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.4  g |
Hiilihydraattia | 46.9  g |
Ravintokuitua | 1.4  g |
Proteiinia | 5.9  g |
Suolaa | 0.8  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E422 Glyseroli 
E450 Dinatriumdifosfaatti  E500 Natriumkarbonaatti  E341 Kalsiumfosfaatti  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E404 Kalsiumalginaatti  E339 Mononatriumfosfaatti  E1420 Tärkkelysasetaatti  E160a Karotenoidit  |
Viimeinen valmistuspaikka | Norja |
Brand Name | Europicnic |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 101307 |
Handling Instructions Code Reference |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulatus 1–2 tuntia huoneenlämmössä. Sulatusohje on suuntaa antava. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Upptining 1–2 timmar i rumstemperatur. Upptiningsanvisning är vägledande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Valmistuspäivämäärästä: Pakasteessa (-18°C) 12 kk. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Efter tillverkningsdagen: I frystemperatur (- 18°C) 12 mån. Får inte frysas ner igen efter upptining. |
Alin varastointilämpötila | -24 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 2 pv |
Ruokavaliotieto | Vegan |