Europicnic rosemaryfocaccia 55x100g fr
5413476934888
Europicnic Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Ingredienser
Mjölblandning (VETEmjöl, mältat KORN, mältat VETE), vatten, extra jungfruolja, olivolja, jäst, salt, potatisflingor, KORNmaltextrakt, rosmarin (0,7 %). Kan innehålla spår av soja, mjölk och sesamfrön.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Italia  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Spannmål som innehåller gluten 
Vete  Korn  |
Ei sisällä allergeenia |
Laktos 
Skaldjur  Ägg  Fisk  Jordnötter  Nöt  Selleri  Senap  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Mjölk 
Sesamfrön  Sojabönor  |
Ei sisällä |
Palmuöljy 
Lisäaineita  Munia  |
Vähän | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1373  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 326  kcal |
Rasvaa | 8.2  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.3  g |
Hiilihydraattia | 54  g |
Ravintokuitua | 2  g |
Proteiinia | 7.7  g |
Suolaa | 1.7  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 1  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Italia |
Brand Name | Europicnic |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 28036 |
Valmistustapa | Paistettu |
Valmistusohjeet | Lämmitä uuni 200-220 asteeseen. Pane jäiset leivät pellille. Paista noin 5 minuuttia. Paistoaika ja -lämpötila ovat ohjeellisia ja voivat vaihdella käytetyn laitteen mukaan. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Värm ugnen till 200-220 grader. Lägg de otinade bröd på en plåt. Grädda cirka 5 minuter. Gräddningstiden och temperaturen är riktgivande och kan variera beroende på ugn. En upptinad produkt bör inte frysas igen. |
Alin varastointilämpötila | -24 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |