Fazer Kiireetön ciabatta 40x100g kypsä, pakaste
6413467542305
Fazer Leipomot Oy
Försäljningsenhet
ST
Försäljparti stl:
1
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Fazer Kiireetön Ciabatta är en läcker hantverkssemla som bakas utan stress, precis som de övriga produkterna i serien Fazer Kiireetön. Den knapriga skorpan och mjuka konsistens är typisk för ciabattabröd. Under degvilan får ciabatta en utsökt smak.
Ingredienser
VETEMJÖL, vatten, torkad surdeg (bovete, VETE), joderat salt (1,3 %), jäst, rypsolja, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). KAN INNEHÅLLA SMÅ MÄNGDER AV ANDRA SPANNMÅL, MJÖLK OCH ÄGG. Kraftigt saltad.
Produktens ursprung
| Tillverkningsland | Suomi  |
| Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
| Sisältää allergeenin |
Spannmål som innehåller gluten 
Vete  |
| Ei sisällä allergeenia |
Skaldjur 
Fisk  Jordnötter  Sojabönor  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
| Saattaa sisältää allergeenin |
Råg 
Korn  Havre  Ägg  Mjölk  |
| Sisältää | Hiiva  |
| Ei sisällä |
Laktoosi 
Säilöntäaine  |
| Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
| Lähde | Kuitu  |
| Energiasisältö (kJ) | 994  kJ |
| Energiasisältö (kcal) | 237  kcal |
| Rasvaa | 1.9  g |
| Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.3  g |
| Hiilihydraattia | 45  g |
| Ravintokuitua | 3  g |
| Proteiinia | 8.2  g |
| Suolaa | 1.3  g |
| Lisäaineen nimi / E-numero | E300 Askorbiinihappo  |
| Brand Name | Fazer Kiireetön |
| Pakkausmerkintä | Goods from Finland Blue Swan |
| Storage type | Pakaste |
| Packaging type code | Laatikko |
| Tavarantoimittajan tuotenumero | 975423 |
| Valmistustapa | Sulatettu |
| Handling Instructions Code Reference | Pakaste |
| Valmistusohjeet | Käyttöohje: Paista jäisenä 220 °C noin 5–7 min (suositeltavin valmistustapa) tai sulata huoneenlämmössä noin 75 minuuttia. Huom! Paistoarvot ovat ohjeellisia. |
| Valmistusohjeet (ruotsi) | Bruksanvisning: Grädda oupptinade 220 °C ca. 5–7 min (rekommenderad beredningsmetod) eller tina upp i rumstemperatur 75 minuter. OBS! Värdena är ungefärliga. |
| Alin varastointilämpötila | -25 °C |
| Maximum storage handling temperature | -18 °C |





