Joyens focaccina rosmariini 95g gluteeniton, puolivalmis, pakaste
8054377493028
Multicatering Oy
Sales unit:
ST
Sales amount:
10
KPL
VAT %:
14.0%
Delivery & availability
Product type:
Order product
If you want to buy order products in smaller quantities, please contact your C&C manager or sales manager
Glutenfri, mjölkfri och vegansk fryst focaccina är Ø11,5 cm i diameter.
Ingredients
Vatten, glutenfri vetestärkelse, majsstärkelse, vegetabilisk olja och fett (solrosolja, sheasmör), bovetemjöl, extra virgin olivolja, jäst, dextros, salt, socker, rosmarin (1,1%), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), förtjockningsmedel (guar, hydroxipropylmetylcellulosa), psylliumfiber, risstärkelse, jäsningsmedel (E450(i), E500(ii)), arom, naturliga aromer. Kan innehålla spår av soja och senap. Starkt salt. Glutenfri. Mjölkfri.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Italia  |
Näringsinnehåll
Ei sisällä allergeenia |
Spannmål som innehåller gluten 
Fisk  Lupin  Mjölk  Ägg  Blötdjur  Dioxid och sulfiter  Sesamfrön  Selleri  Senap  Sojabönor  Skaldjur  Jordnötter  Nöt  |
Ei sisällä | Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 1258  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 300  kcal |
Rasvaa | 13  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.8  g |
Hiilihydraattia | 43  g |
Ravintokuitua | 3.8  g |
Proteiinia | 0.9  g |
Suolaa | 1.9  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E412 Guarkumi 
E500 Natriumkarbonaatti  E464 Hydroksipropyylimetyyliselluloosa  E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit  E450(i) Dinatriumfosfaatti  E500(ii) Natriumvetykarbonaatti  |
Last processing | Italy |
Brand Name | Joyens |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Pussukka |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 2333 |
Valmistustapa | Paistettu |
Handling Instructions Code Reference |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sulata leipä huoneenlämmössä noin 60 minuuttia sen omassa pakkauksessa. Kuumenna uuni n. 180-asteeseen ja laita sulanut focaccia uuniin pakkauksessaan. Kuumenna n. 5 min (pussi pullistuu, mutta ei puhkea). Säilytämällä tuote sen omassa pakkauksessa, tuote säilyy gluteenittomana ja leipä pehmeänä kuumennuksen ajan ja sen jälkeen. Säilyy pakasteessa -18 °C parasta ennen -päiväykseen asti. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina brödet i rumstemperatur ca 60 minuter i egen förpackning. Värm ugnen till ca 180 grader och lägg in den smälta focaccia i ugnen i sin förpackning. Värm i ca 5 min (påsen buktar, men spricker inte). Genom att förvara produkten i sin egen förpackning förblir produkten glutenfri och brödet förblir mjukt under och efter uppvärmning. Förvaras i frysen vid -18 °C till bäst före-datum. Upptinad produkt får inte frysas igen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | pakastetuote, varastointi -18C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | frysvara -18C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | freeze -18C |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Vegan |